Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyskočila z okna! Kvůli sexuálnímu obtěžování?

Autor: SAN - 
29. ledna 2010
11:28

AKTUALIZOVÁNO: Šokující scéna se v úterý odehrála v domě v Praze-Strašnicích. Mladá žena (26) přišla na prohlídku bytu, který si chtěla pronajmout, jenže majitel bytu se na ni prý sápal a udeřil ji.

Chtěla si jen pronajmout byt ve Strašnicích! Místo toho, aby jí muž prostory, které nabízel, jen ukázal, začal se po ní sápat. To se ženě (26) nelíbilo a tak se mu bránila.

Dům, kde k incidentu došlo. Dům, kde k incidentu došlo. | David Malík

Poté, co jí uštědřil několik nadávek, ji v bytě zamkl! Zřejmě se k ní chtěl vrátit později?! Žena ale na nic nečekala, rozbila okno a vyskočila ven. Pak utíkala rovnou za procházejícími strážníky.

Žena měla velké štěstí, protože byt k pronájmu v Nupacké ulici se nacházel ve zvýšeném přízemí, takže neskákala z velké výšky. Díky tomu si poranila pouze ruku. Na ulici potkala strážníky, kterým vylíčila svou nepříjemnou příhodu. Ti muže okamžitě zadrželi a předali policii. Tam oba zúčastnění řekli stručně každý svou verzi události. Podrobnosti případu ale policie zatím ještě zveřejnit nemůže, protože vyšetřování je teprve na začátku. Jeden z obyvatel domu potvrdil, že žena skutečně vyskočila z okna bytu, nic víc ale říci nechtěl.

Okno, kterým žena vyskočila ven Okno, kterým žena vyskočila ven | David Malík

„Případem se zabýváme, musíme nejprve důkladně vyslechnout jak ženu, tak i muže, a pak teprve budeme dělat nějaké závěry,“ vysvětlila Blesku mluvčí pražské policie Eva Miklíková. Muž je tedy nyní jen podezřelý a to z trestného činu omezování osobní svobody. Žádné obvinění ale ještě nepadlo.


Podobný případ se odehrál loni v březnu.

Studentka (25) z Moravy, která odpověděla Miroslavu Macháčkovi (31) na jeho inzerát, jenž v Praze nabízel byt, ale takové štěstí neměla. Macháček ji brutálně znásilnil a zbil do bezvědomí. Dívka se probrala až v nemocnici s těžkým otřesem mozku. Teď je kvůli psychickému zdraví v invalidním důchodu. Za brutální čin dostal letos Macháček od soudu pět let vězení.

jiricek11 ( 30. ledna 2010 06:41 )

Ty jsi tak zblý z té politiky,že za vše může Paroubek.

djaba ( 29. ledna 2010 21:26 )

Pravda okno má klčku na otevírání,proč ho rozbíjet.Mohla to být hádka a chytrá baba to navlékla na pokus o znásilnění.Proto - pozor na něžné polovičky , mohou být něžné jen na polovině.

osel ( 29. ledna 2010 17:12 )

Nejspis proto, ze tam neni rec o nepomenovatelnych mensinach....

dasa0302 ( 29. ledna 2010 16:03 )

Šupejte založit školu pro přeemancipované ženy (nevím sice, co to je, ale vy určitě ano) a nepruďte tady !

palko1961 ( 29. ledna 2010 15:32 )

ktery dal tomu zmetkovi za zniceny zivot jen 5 let,urcite studoval v Plzni. Jestlipak by byl stejny trest,kdyby to byla jeho dcera nebo vnucka ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání