Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bestiální vrah: Ženu znásilnil, jejího milence spálil!

Autor: op - 
19. listopadu 2009
09:48

Zbytek života může strávit za mřížemi Radim Odehnal (40) z Třebíčska. Podle obžaloby v březnu v Brně-Komárově ubil osmikilovou palicí a ubodal dýkou muže (33).

Znetvořené tělo spálil na dvoře domku v Jeneweinově ulici. Z mrtvoly zůstaly jen ohořelé kosti a kus čelisti se zubem! Totožnost se proto nedala určit podle DNA.

Co se dále stalo?

Dívku (21) zavražděného zabiják pak nejméně pětkrát surově znásilnil a svázanou ji zavřel do kůlny. Horor po útěku z domu hrůzy ohlásila policii z baru, kde se večer před vraždou seznámili. A vrah tam dvojici ze severu Čech nabídl nocleh…

Zarostlý a vousatý Odehnal ve středu u soudu odmítl mluvit a účastnit se líčení. Eskorta proto muže v brýlích, který oči klopil k zemi, odvedla zpátky do vazby, kde sedí už víc než půl roku.

Dívka podle znalců trpí těžkou posttraumatickou poruchou a úzkostí. Následky v podobě narušeného intimního soužití jí zůstanou asi na celý život. „Ona by ráda zapomněla, ale pořád se jí vracejí děsivé sny. Stačí, aby viděla muže s dlouhými vlasy nebo byla ve tmě a má takzvané flashbacky, čili bleskové vzpomínky na bolestivý a traumatický zážitek,“ uvedl ve středu u soudu znalec z oboru psychologie.

Mladá žena jeho slova potvrdila. „Bojím se tmy, nikam nejdu sama! Dřív jsem vůbec nemohla spát. Byla jsem i na gynekologické operaci a jedna mě ještě asi čeká,“ uvedla černovláska.

Trestnímu senátu popsala děsivý zážitek z domu hrůzy. „Obžalovaný mě hodil na postel, svázal mě a začal mi dělat ty věci. Strkal do mě klacek. Svlékl si kalhoty, lehl si na mě a válel se po mně. Několikrát se mnou souložil na posteli. Taky mě švihal lanem!“ líčila brutální násilný sex dívka.

Když se útočníka ptala, co je s jejím druhem, odsekl jí: „Nestarej se, je mrtvej!“ Soudci Danielu Plškovi upřesnila i popis surové vraždy. „Už jsme spali, když on asi po pěti minutách přišel a třikrát Pavla praštil palicí do hlavy. Se mnou švihl do vedlejší místnosti a do Pavla ještě znovu bušil! A píchl ho tím nožem. Nevím, kolikrát to bylo. Jen si pamatuji, že jsem zkrvavenému Pavlovi, když stál ve dveřích, ještě stačila říct: Pozor, má nůž!“ vypověděla.

Radim Odehnal, který má podle znalců sadomasochistické sklony, ji po vraždě a znásilnění v domku odvedl do kůlny. Tam ji svázal lanem a hodil na ni deku, aby nic neviděla. „Nevím, co dělal s Pavlem, slyšela jsem jen praskání. On pak přišel do kůlny a dělal mi stejné věci jako v domě. Já jsem se nakonec z pout vyprostila, vykopla jsem prkno ve stěně kůlny a přes vodu jsem utekla do baru, kde jsme se potkali. A prosila jsem číšníka, ať zavolá policii,“ uvedla

Muž, který jí zabil druha a způsobil jí doživotní trauma, přitom nestanul kvůli sexuální agresi před soudem poprvé. V roce 2003 ho Okresní soud v Třebíči ztrestal dvěma roky vězení za to, že se v autě a v domě na Třebíčsku pokusil znásilnit dvě dívky. A další ženu před šesti lety svázal a dvakrát znásilnil. Taky pěstoval konopí a vyráběl z něj marihuanu. Další dvouletý trest Radim Odehnal vyfasoval za ublížení na zdraví, neboť v roce 2001 řídil opilý dodávku a napálil do stromu. Spolujezdkyně utrpěla zlomeninu nohy.

Po odpykání čtyř let za mřížemi nastoupil Radim Odehnal ochrannou ústavní sexuologickou léčbu. Tu mu loni v červnu změnili lékaři na ambulantní léčení. Muž bral tlumící prášky. Nicméně zvrhlé choutky se v něm v noci na 30.března znovu probudily…

sheba ( 18. listopadu 2009 18:54 )

Ten první článek byl jiný, méně podrobný a taky tam říkali, že dostal za znásilnění 4 roky!(za něco takového i tak neskutečně málo) Ale tohle??!! jak může někdo něco takového pustit mezi lidi a mít čisté svědomí??! Ať si všichni ti humanisté sáhnou na srdce!!!!a představí si, co by asi řekli, kdyby někdo z jejich blízkých potkal toto monstrum? Souhlasili by s tvrzením, že může dostat AŽ doživotí?

vrba ( 18. listopadu 2009 16:54 )

Havla se nazastávám, ale ti, které v devadesátém (nebo kdy) propustil, už jsou znovu za mřížemi. Většina z nich své hnusné činy, za které seděli, stačila znovu zopakovat. Na Havla padá zvýšená kriminalita v devadesátých letech, ale tohle jsou nové zrůdy.

vrba ( 18. listopadu 2009 16:50 )

který je nevyléčitelně nemocný se utratit smí. Tak na co se čeká. Vždyť při absurdnosti našich soudů a "odborníků psychiatrů" není vůbec vyloučeno, že tahle zrůda se znovu dostane mezi lidi.

nora ( 18. listopadu 2009 15:30 )

Nejvíc mě překvapuje, že ten člověk znásilnil, pokusil se znásilnit a oni mu dají POUZE ambulantní léčbu !!! to je výsměch cele CIVILIZACI !! Já bych takový hnusáky kastrovala a nechávala ve vězení na doživotí , kde by je velcí chlapi každý den op***vali!!! Znásilnění s vraždou , jsou dva nejhorší zločiny .. obdivuji ženy,které se se znásilněním dokážou vyrovnat !!

matyldamatylda ( 18. listopadu 2009 14:55 )

Naprosto s Vámi souhlasím,jenže to je,bohužel,maximum,co může dostat. Nesnáším násilí,ale tady doufám,že spoluvězni mu to tam patřičně "osladí".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání