Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Policie zadržela Mongola za vraždu dvou Vietnamců

Místo činu
Místo činu  (Autor: Foto - autor)
Autor: ČTK, rvs - 
22. října 2009
19:09

Policie zadržela v uplynulých dnech třiačtyřicetiletého cizince podezřelého z nedávné vraždy vietnamského páru v brněnské herně. Muž byl už obviněn a nyní je ve vazbě, řekl mluvčí policie Bohumil Malášek.

K motivu činu se mluvčí nevyjádřil. Cizinci, který pochází podle informací médií z Mongolska, hrozí výjimečný trest, tedy až doživotí.

Vražda se stala počátkem října v herně v ulici Cejl. Policie do ní byla přivolána lidmi, kteří si stěžovali na nadměrný hluk. Hlídka na místě nalezla už jen ostatky cizinců.

Původně se spekulovalo o tom, že vražda je výsledkem války vietnamských gangů. Předseda Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter to ale důrazně odmítl. Podle něj mohl mít čin loupežný motiv.

"Na objasňování případu se dále pracuje, a proto k němu zatím nelze říci další podrobnosti," dodal Malášek.


Mezi předměty, které jsou přinášeny k místu zločinu, jsou i vonné tyčinky či pokrmy - rýže, sušenky... Mezi předměty, které jsou přinášeny k místu zločinu, jsou i vonné tyčinky či pokrmy - rýže, sušenky... | Ondřej Požár

Příbuzní a přátelé vytvořili u herny, kde byli oba Vietnamci zavražděni, malý pomníček. Mezi předměty, které jsou přinášeny k místu zločinu, jsou i vonné tyčinky či pokrmy - rýže, sušenky...


miroslav ( 23. října 2009 02:48 )

Dobrý večer-Marcel Winter=Zrádce-kolaborant-vlastizrádce-výsledek ? HNUS

sosacek ( 22. října 2009 20:33 )

Zase nějaký mongoloidní st.svátek.Asi si je spletli s ovcemi..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání