Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Střelba ve Zlíně: Muž měl ve skříňce pistole!

3 - Pak vyběhl do prvního patra, kde jsou kanceláře. V jedné z nich našel dalšího bývalého nadřízeného a rovněž ho zastřelil
3 - Pak vyběhl do prvního patra, kde jsou kanceláře. V jedné z nich našel dalšího bývalého nadřízeného a rovněž ho zastřelil  (Autor: Infografika Blesk)
Autor: pes - 
29. září 2009
13:04

Zlín je opět v šoku! Minulý týden chyběl kousek a mohlo dojít k další tragédii!
Opilec, který vyhrožoval střelbou v tiskárně, měl ve skříňce střelné zbraně!

Muž, který v pátek silně opilý vyhrožoval, že všechny ve zlínské tiskárně postřílí, měl ve skříňce tři nelegálně držené střelné zbraně!

Muž se třemi promile alkoholu byl naštěstí policií zadržen a odvezen do policejní cely, kde vystřízlivěl, a bylo mu sděleno obvinění z násilí proti skupině obyvatelstva.

Čtěte také: Další muž vyhrožoval ve Zlíně střelbou!

Vzápětí se ale zjistilo, že za výhrůžkami nemusel stát jen alkohol. V pracovní skříňce zaměstnance se údajně našly tři střelné zbraně. Mělo jít o dva perkusní revolvery a automatickou pistoli. Doma měl další příslušenství a munici. Muž je podezřelý z nedovoleného ozbrojování. Zbraně teď projdou expertizou. Policisté také zjistí, zda nebyly zbraně použity při nějakém zločinu. Pokud se bude zjištěno, odkud zbraně pocházejí, může být obviněn například ještě z krádeže.

Opilý muž vyhrožoval kolegům ve zlínské tiskárně jen den po tom, co další muž ve stejné firmě přišel zabít dva svoje nadřízené. Jeden z jeho šéfů zemřel, druhý postřelený leží v kritickém stavu v nemocnici. Vrah pak obrátil zbraň proti sobě a spáchal sebevraždu.

399706:gallery:true:true

Čtěte více: Matka zlínského střelce: Nemůžu věřit, co udělal!

asok12 ( 29. září 2009 17:53 )

Pracoval jsem jako zaměstnanec ale na managerském místě. Legálně dneska vyhodit člověka který špatně pracuje je poměrně velký problém. Při pokusu se s nima rozejít v dobrém (slušné odstupné) mě začali vydírat žalobou k soudu pro bossing a.t.d. No hrůza a děs. Po tzěchto zkušenostech bych nikdy nikoho nezaměstnal jedině na ŽL. A další případ j z fabriky od nás ze vsi. Zaměstnávala pů obce a hodně dělníků tam chodilo pod vlive¨m, jenom přemýšlelo nad tím jak se co nejmíň unavit, jak co nejdřív vypadnout domů nebo do hospody. A stalo se to co se dalo čekat. Začalo se dělat hodně zmetků, nestíhalo se a klienti začali rušit zakázky. A nakonec to odskákali i ti slušní a pracovití protože najednou nebylo na mzdy a fabrika krachla. Ale jak píšu je to záležitost konkrétních lidí a né celku a pracovat 20 nebo 30 roků na jednom místě není dobré protože potom člověk není schopen reagovat na možné změny.

unius ( 29. září 2009 16:49 )

tenhle clanek je fakt mazec ! http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-TOPOLA/c1601-Dovolena-s-Berlusconim/n2164-Ukazoval-Topolanek-svuj -topolinek-Berlusconimu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání