Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V centru Prahy se střílelo!

V centru Prahy se ve čtvrtek odpoledne střílelo!
V centru Prahy se ve čtvrtek odpoledne střílelo!  (Autor: INT/ ilustastrační foto)
Autor: pal, ših, ČTK - 
10. září 2009
20:00

V ulici Na Příkopě nedaleko pražského Slovanského domu padlo ve čtvrtek odpoledne pět výstřelů! Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Uvedla to mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.


"Ve 14:30 oznámil na linku 158 zaměstnanec jednoho z peněžních ústavů, že z ulice slyší střelbu,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Střelbě předcházela hádka a rvačka pěti lidí.

„Rozepře vyústila ve střelbu jednoho z mužů. Střelec poté usedl do vozidla a z místa odjel,“ dodala s tím, že střílel jednatřicetiletý cizinec, pravděpodobně původem z Balkánského poloostrova. Po dvaceti minutách policie řidiče stříbrného Mercedesu dopadla. Podle Zoulové útočník při zatýkání nekladl odpor.

Ostatní účastníci šarvátky se po výstřelech rozprchli. „Není vyloučeno, že někteří odjeli autem nebo použili metro, jehož stanice je poblíž,“ uvedla mluvčí policie.

"Nastal povyk, lidé se začali schovávat do obchodů, pak odjelo nějaké auto," řekl jeden ze svědků události. Kvůli rozdílům ve výpovědích svědků kriminalisté zatím neví, jak přesně celý konflikt probíhal.

vrba ( 10. září 2009 20:36 )

že to byli nějací bratři Slované.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání