Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hladová zvířata pojídala i své výkaly!

Autor: Ivana Žáková - 
5. srpna 2009
12:05

Otřesné! Vlastními výkaly se podle svědků živili psi, které nechala málem vyhladovět k smrti žena z Ostravy-Vítkovic. V tomto případu jsou nové, šokující skutečnosti. Majitelka se psy zřejmě i kšeftovala. Podávala inzeráty, ve kterých nabízela psy na prodej.

V jednom vydání časopisu měla žena podaný inzerát i pětkrát. Nejenže prodává psy, ale lidem nabízí i hlídání a dokonce, že jim pro pejska najde nového pána. „Takhle psy získávala zadarmo a pak je nabízela za úplatu. Chtěla na nich vydělat, ale ze psů udělala trosky,“ říká jeden ze sousedů. Také tvrdí, že chudáci psi byli tak vyhladovělí, že hned sežrali i vlastní výkaly.

Tyto inzeráty podávala žena, která týrala hladověním své psy. Dokonce lidem nabízela hlídání.

Tyto inzeráty podává žena, ktrá týrala hladověním své psy. Dokonce lidem nabízela hlídání. Tyto inzeráty podává žena, ktrá týrala hladověním své psy. Dokonce lidem nabízela hlídání. | Blesk - Ivana Žáková

Krajská veterinární správa nechala majitelce odebrat 11 nejvíce zubožených psů. Nejhůře na tom jsou dogy, které namísto 90 kilo mají sotva 20. Dalších 28 psů má majitelka stále doma v bytě 2 plus 1. „Ti psi strašně trpí. Na kostře mají jen kůži. Viděl jsem, jak buldoček táhl za sebou nohy, protože se na ně nepostavil, jak byl zesláblý,“ říká soused Karel Kožušník, který má jako psovod bohaté zkušenosti.

„Nikoho netýrám. Vše se otočilo proti mně,“ nebyla více sdílná majitelka. Zcela opačný názor má ředitel třebovického útulku Jaromír Somerlík. „Ti psi jsou tak zubožení, že se to na nich navždy podepíše. Člověk, který jim toto způsobil, by měl být odsouzen,“ tvrdí. Případem se už zabývá policie.

iveta25 ( 21. srpna 2009 15:30 )

ja vim presne kde bydli, i telefon ma ,jestli ho teda nezmenila ..kupovala jsem od ni pejska

iveta25 ( 21. srpna 2009 15:29 )

Ja jsem si u ní kupovala pejska pred 3 lety pittbulteriera ,byl jeste stenatko pulrocni a nebyl zas az tak zanedbany,akorat mel kylu a byl strasne nadherny tak jsme ho od ni koupili za 3 000 KC....Sousedi mozna nereagovali drive proto, jelikoz pani mela rodinny barak a cely pozemek oddelen zdmi...takze sousedi slyseli jen psi,ktere mela venku,tech tam bylo asi 10- 15,zbytek mela zavrene doma... Jsem rada,ze jsme toho naseho pejska od ni vzali,je to strasne zlaticko a nikomu nikdy nic neudelal..Ji bych taky ted nedala tak 3 mesice nazrat !!!

zirafa ( 8. srpna 2009 10:39 )

je tam i číslo účtu. Zkopíruj si to do vyhledávače, je to útulek, který provozuje Městská policie Ostrava....

vistaria ( 7. srpna 2009 20:07 )

Prosím,zvěřejněte č.ú.,kam lze finančně na pejsky přispět-opakovaná žádost!Hlavně nás informujte,jak tento otřesný případ byl vyřešen,nebo se snad ještě řeší?Ať nikdo neříká,že se čeká na nějakou další stížnost na zrůdnou babu.Těch přestupků je už tolik,že by ji měla být okamžitě všechna zvířata odebrána.Vždyť určitě ani neplatí z tolika pejsků povinné poplatky-o tom přece musí mít přehled radnice!

dustin ( 7. srpna 2009 16:19 )

Dobry den, je tam prosim i cislo uctu ? A je zaruka, ze se penize vyuziji pro hladove pejsky? Dekuju za odpoved !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání