Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Barrandov: Podjezd ´Myší díra´ je už zcela průjezdný

Autor: brum, Martin Mithofer, ČTK, pal - 
15. července 2009
16:14

AKTUALIZOVÁNO, VIDEO: Doprava pod Barrandovským mostem v tunelu zvaném Myší díra, kterou v úterý večer zkomplikoval převržený polský kamion, je již zcela obnovena. Informoval o tom pražský magistrát.

365850:gallery:true:true

Středa 16:00 - Podjezd pod Barrandovským mostem, který ve směru na Plzeň a Strakonice od úterního večera blokoval převrácený kamion, je od dnešních zhruba 15:30 opět zcela průjezdný. Informoval o tom pražský magistrát. Vůz blokoval dopravu v uvedeném velmi frekventovaném úseku přibližně 21 hodin.

Středa 10:00 - Z důvodu komplikované havárie polského kamionu v Myší díře Barrandovského mostu je doprava pro osobní vozidla v současné době odkláněna ve směru od Jižní spojky po objízdné trase: Barrandovský most - Strakonická - Moulíkova - Nádražní - U Lihovaru - Strakonická - K Barrandovu.

366132:gallery:true:true

Na 10. hodinu je naplánována úplná uzavírka Myší díry, aby bylo možné přečerpat náklad do náhradní cisterny. Výše uvedená objížďka proto bude sloužit i pro nákladní vozidla.


V kamionu z Polska se zranil řidič, jeho desetiletého syna, který nebyl připoutaný, odvezli záchranáři do nemocnice pořezaného od skla, uvedla tisková mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Řidič podle policie zřejmě ve vysoké rychlosti nezvládl řízení a v takzvané myší díře pod Barrandovským mostem v 18:30 převrhl vůz na bok. "Náklad se z kamionu nevysypal, ale ani těžká technika nedokázala čtyřicetitunové vozidlo dostat zpět na kola," řekla mluvčí Miklíková.

 

bohas ( 14. července 2009 20:57 )

To jsem zvědavej kam budou chlupatý tentokrát nosit glukozu.Jo pivečko to se jim nakládalo do aut.Ale oni si poradí nalejou to do kufru a bude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání