Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rybář narazil na mrtvoly pasažerů jemenského airbusu!

Nejnovější nález těl z havarovaného letadla společnosti Yemeina byl nalezen poblíž Tanzanie.
Nejnovější nález těl z havarovaného letadla společnosti Yemeina byl nalezen poblíž Tanzanie.  (Autor: čtk)
Autor: INT, val - 
10. července 2009
10:01

V blízkosti pobřeží Tanzanie našel místní rybář 13 těl plovoucích po vodách Indického oceánu. Je velmi pravděpodobné, že se jednalo o oběti havárie letadla společnosti Yemenia, které se se 153 pasažéry zřítilo 30.června právě do Indického oceánu.

Katastrofu přežila pouze dívka (12) původem z Marseille.

Rybář byl v malé pramici v blízkosti ostrova Mafia, když náhle spatřil několik mrtvol na hladině oceánu. Tanzánské média uvedla, že se jednalo o mrtvé těla z airbusu A310, který tragicky havaroval nedaleko ostrova Komor.

Nyní probíhá vyšetřování, zda mrtvá těla jsou skutečně obětmi letecké katastrofy. “Jelikož se jedná o mix Evropanů a Afričanů a žádná jiná událost se v blízké minulosti neodehrála, věříme, že jde o oběti airbusu společnosti Yemenia, ” uvedl komisař Manzie Mangochie.

jerrysh ( 17. července 2009 13:05 )

Prosím všechny redaktory, aby psali česky!!! Patří tam "Tanzánská média" (nikoliv "tanzánské média") a hned v téže větě "mrtvá těla" (nikolv "mrtvé těla"). A doufám, že se nebudete vymlouvat na překlepy!!!)) Tato chyba se poměrně šíří, rve mi to oči i uši, šetřete mě, prosím!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání