Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děti manželů z letadla Air France: Jsou z nás sirotci...

Autor: INT, vk - 
6. června 2009
05:00

Let AF 477 se stal osudným pro Hathem (†30) a Audrey (†27) Zeferrelli, kteří se zrovna vraceli z dovolené v Brazílii. Po tragickém zmizení letadla osiřely jejich děti Sany (3) a Jacim (1)!

Posledních 45 vteřin se pro ně stalo nekonečnými. Měli obrovský strach. Na palubě se ozýval hlasitý křik a pláč. Vypukla panika. Zoufalý pokus poslat alespoň poslední zprávu. Naposledy říct: „Miluji tě!“ Osudný let Air France AF 447 vzal mnoha lidem jejich blízké. Tak jako těmto dětem. Jejich rodiče se už nikdy nevrátí...

Hathem (†30) a Audrey (†27) Zeferrelli byli rodiči malé dívky Sany (3) a chlapce Jacima (1). Oba pracovali v obchodním domě v Lyoně. Děti nechali manželé u prarodičů a společně se vydali na dovolenou, kterou strávili v Brazílii. Zpět se vraceli letounem AF 447. Do Francie už ale nedorazili. V pondělí se jejich letadlo beze stopy zřítilo do Atlantiku.

Výlet za odměnu, poznávací dovolená, svatba, návštěva rodičů... Důvodů pro návštěvu Brazílie bylo několik. Jedno však mělo všech 228 cestujících Airbusu A330 společné. Všichni na palubě zříceného letadla v pondělí zemřeli. Pátrání se smutným koncem začalo. Z anonymního počtu obětí se staly příběhy konkrétních mužů a žen.

Naděje všech postupně uhasínají. Stejně tak i příběhy cestujících. Mezi nimi je i švédská rodina, která žila v Rio de Janeiru. Rodiče se dvěma dětmi se ze strachu z létání rozdělili. Otec s tříletou dcerkou letěl do Skandinávie dřívější linkou, matka s pětiletým synem nasedla do osudového airbusu. „Nemůžeme pochopit, že se už nevrátí. Je to otřesné,“ řekla matka pohřešované.

jity ( 6. června 2009 16:11 )

Toto je tragedie, ale nějaké eurovolby je proti tomuto bezvýznamná událost. Chudáci dětičky bez rodičů ať už se to stane kdekoliv. Snad se někdo najde kdo jim poskytne náruč plnou lásky.

gogo ( 6. června 2009 12:33 )

je sirotek. Ale toto se stává bohužel občas i na českých silnicích ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání