Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bystřice u Frýdku-Místku: Muž zemřel po srážce s vlakem

Koleje
Koleje  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK, tez - 
31. května 2009
11:03

Srážku s vlakem nepřežil v sobotu odpoledne sedmatřicetiletý muž v Bystřici na Frýdecko-Místecku. Muž podle policie vstoupil do kolejiště. Zda šlo o sebevraždu či nešťastnou náhodu, policie ještě neví. ČTK to řekl mluvčí frýdecko-místecké policie Ivan Žurovec.

Nehoda se stala kolem 15:00 na trati mezi Bystřicí a Třincem. "Tělo muže zůstalo po střetu ležet pod soupravou. Postižený ve věku sedmatřiceti let utrpěl rozsáhlé poranění hlavy a mozku, také končetin," doplnil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Podle něj zranění byla neslučitelná se životem a muž jim podlehl ještě před příjezdem záchranářů. "Zatím není přesně jasné, co se v kolejišti stalo. Sebevražda je jednou z variant.

Mohlo se jednat ale také o nešťastnou náhodu. Muž si možná chtěl zkrátit cestu a přijíždějícího vlaku si nevšiml," uvedl Žurovec.

gogo ( 31. května 2009 12:21 )

Ale to snad není senzace hodná prvních stránek ! Je to smutné pro blízké, je to tragedie toho člověka, ale není to proboha událost celostátního významu. Jestli budeme jen hledat a psát o tom kde kdo zemřel, tak kam jsme to došli ? A co máme po přečtení této informace udělat ? Radovat se že se to nestalo nám ? Nebo jít na koleje dát svíčky a plyšové medvídky ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání