Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vzal na druha své dcery sekyru. Dostal 10 let!

Tento muž vzal na přítele své dcery sekyru
Tento muž vzal na přítele své dcery sekyru  (Autor: Foto Blesk - Slávka Červená)
Autor: Slávka Červená, jos - 
25. května 2009
13:14

Muž (50) ze Zlínska, který zaútočil na druha sve dcery sekyrou, dostal za pokus vraždy 10 let. Mladíkovi ostří naštěstí rozetnulo pouze obočí.

Krajský soud ve Zlíně poslal padesátiletého muže do vězení s ostrahou za to, že se pokusil zabít přítele své dcery.

Muž dlouhodbě týral celou svou rodinu. Rýčem a pažbou pušky bil svou manželku i dceru. Muž nesouhlasil, aby přítel jeho družky bydlel u nich v domě, přestože měl s jeho dcerou dítě.

Osudný večer se pohádali a lehce poprali. V půl páte ráno slyšel mladý muž šramot a otevřel dveře od pokoje. Vzduchem prolétla sekyra. Mladík uskočil, ostří ho zasáhlo pouze do obočí. Než na místo dojela policie, zaútočil muž na mladíka ještě jednou. Pak se schoval do kůlny za dříví, ale policistům neunikl.

cheeroke ( 25. května 2009 23:28 )

to se nam tady roji uchylu a psychopatu.Ze by Texasky masakr po Cesku? Neni nahodou i tohle obrazek nasich vladcu? Pocitam, ze kdyby vyresili bytovou otazku (meli na to skoro 20 let) tak, aby byty byly dostupne pro kazdeho a ne jen pro milionare a celebrity, nikdo by se nenechal terorizovat.On by totiz mel kam odejit.Takhle muze leda tak pod most a nebo se nechat zabit. A co na to vlada?"Sakra jako obcan tohoto statu mam prece pravo na byt" jak zpival Karek Cernoch.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání