Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zabila děti (+2 a +6) vlastní máma? Sousedé nevěří!

Autor: Ondřej Požár, brum - 
14. května 2009
16:11

Vražda dvou malých dětí otřásla Blatnicí pod svatým Antonínkem na Hodonínsku. Nikdo z obyvatel nemůže uvěřit, že jsou holčička (+2) a bráška (+6) po smrti. A nikdo nevěří, že je zabila jejich vlastní máma! Ta je z dvojnásobné vraždy podezřelá.

Před vraty domu, kde se hrůzná tragédie odehrála, hoří od čtvrtka svíčky. A u nich je nejoblíbenější hračka zavražděného děvčátka. Tu tam dal její táta. „Nechci se o tom bavit!“ odbyl zdrcený muž žádost o rozhovor.

„Nevěříme tomu, že by to udělala. Myslíme si, že je v tom třetí osoba. Můj vnuk si hrál s tím chlapcem. Tam by musel být obrovský zkrat, aby to udělala. Ale zdá se nám to neuvěřitelné,“ říká se slzami v očích sousedka poté, co zapálila další svíčky.

Matka s oběma dětmi byla ještě ve středu kolem 15. hodiny na návštěvě za babičkou a dědečkem v pečovatelském domě. Za půl hodiny už přijela k jejich domu záchranka. Uvnitř našli dvě mrtvé děti. Krvácející matka nechala venku před vraty krvavé stopy.

Žena teď leží v kyjovské nemocnici. Potvrdil to její ředitel Igor Kalix. O jejím zdravotním stavu mluvit odmítl. Ženu se chystala vyslechnout policie. Její vůz stál před jedním z pavilonů.

„Je to pro mě obrovská tragédie. Nechci se k tomu vyjadřovat. Rodinu jsem znal. A nejlíp jsem znal toho chlapce. Trénoval jsem ho ve fotbalové přípravce. Byl to moc šikovný fotbalista!“ uvedl starosta Blatnice Josef Vavřík.

Více o případu a několika dalších čtěte zde.

martinas1 ( 16. května 2009 16:00 )

Ale Jarek si všiml, že něco není v pořádku......několik dní skoro nemluvila. A pak tohle. Podle pohřebáka,co tam byl, nic horšího v životě neviděl. Děti ležely srovnané na posteli i se psem.

martinas1 ( 15. května 2009 07:59 )

Jsem z Blatnice a nedokážu pochopit, jak to mohla udělat. Je to neomluvitelné a ať už měla jakýkoliv důvod, neměla právo děti zabít. Ta malá byla tak krásná holčička. Jestli ji někdy potkám, tak ji snad zabiju sama, protože tohle se neodpouští. Já bych jí přála jediné - smrt za smrt. A ne ledajakou. Bolestivou, krutou a nekompromisní. Nedokážu si představit, co tam musela být za hrůza a děs. Ještě teď se mi třesou kolena. Taková mrcha si nezaslouží žít.

gevi ( 14. května 2009 16:47 )

jak může vlastní matka zabít své děti. Ty děti mají ve světě několik jistot a největší z nich je matka a její láska k nim. Mám ročního vnuka a čtyřletou vnučku. Nikdy nepochopím, že kdokoli může takovým dětem ublížit. A vlastní matka! Člověk neví, zda jí přát bolestivou pomalou smrt nebo další život s tímto vědomím. Žádná okolnost, krize finanční nebo partnerská, žádné záporné vlivy, nic prostě nemůže omluvit takové jednání. A přitom rodiče své děti vraždí. Bestie v lidské podobě!

anka ( 14. května 2009 16:39 )

proc by matka musela byt zruda????? Pokud se jeden pomatne a nema to v hlave v poradku.....tak prece za to nemuze...Je to obrovske nestesti.....Ale me by spis zajimalo....ze si treba manzel nevsiml....ze s jeho zenou neni vsechno v poradku......ze ta zena se nejak nelecila.....

masakr ( 14. května 2009 16:33 )

http://www.youtube.com/watch?v=XuoCFPyHqM4

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání