Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pitva: Člen Berdychova gangu spáchal skutečně sebevraždu!

Jan Zelený
Jan Zelený  (Autor: ČTK)
Autor: red - 
13. března 2009
12:23

Smrt Jana Zeleného (přezdívaného Malej Honzík), člena Berdychova gangu, začala policie původně vyšetřovat jako vraždu, ale podle mluvčí vezeňské správy pitva vyloučila cizí zavinění!

Podle prvních stop se klíčový svědek v několika závažných kauzách oběsil ve vězení na opasku. Ale Zelený se také zároveň netajil tím, že se bojí o svůj život!

Jeho tělo našli dozorci v noci z úterka na středu na toaletě v jablonecké věznici Rýnovice. Na víku od záchodu byly podle vyšetřovatelů dokonce stopy od jeho bot. Zelený údajně trpěl depresemi.

V kauze se však objevily podezřelé okolnosti, kvůli nimž případ dostal na starost tým kriminalistů specializujících se na vraždy, přesto ale Blesk.cz získal vyjádření mluvčí vezeňské služby Markéty Prunerové, která řekla, že pitva vyloučila cizí zavinění.

mmm789 ( 13. března 2009 13:28 )

To v žádném případě, jak by to taky vypadalo!?

spelec5 ( 13. března 2009 12:47 )

No přeci nechcete, aby se psalo, že ten pásek mu půjčil bachař!

spelec5 ( 13. března 2009 12:46 )

Na hovno, kamaráde !!!

mmm789 ( 13. března 2009 10:46 )

Když se někdo má umlčet, tak se zkrátka umlčí ato jakkoliv. Myslím že policie to chápe, jen postupuje podle toho jak se jí to hodí. No co, uvidíme jak to vyšetří.

derek ( 13. března 2009 07:54 )

Jenom hloupá česká policie to ještě nepochopila, ono to skončí tradičně jako např. u zavražděného ředitele někde z Prahy Janíčka a to byl policajt a zavražděnej a prej jako oběšenej ve svém bytě a závěr byl jasná sebevražda. Tohle taky ta organizace zvaná policie ,která je pouze pro smích snad už všem ona to zase uzavře jak smrt bez cizího zavinění. I když byl zavražděn chudák mladej aspoň jedinej promluvil tak čest jeho památce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání