Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hokejista Roman Hamrlík: Zapletl se s mafií

Autor: red - 
20. února 2009
15:41

Drogový skandál v NHL! Český hokejista Roman Hamrlík (34) a s ním dva běloruští hráči čelí těžkému obvinění. Podle kanadského listu La Presee se zapletli s mafií, která obchoduje s kokainem.

Podle francouzsky píšícího listu La Presse zadržela montrealská policie jistého Pasquala Mangiolu (38), který je v místním podsvětí dobře znám. Na krku má obvinění z držení střelných zbraní, kšeftů s kokainem i ze zločinného spiknutí.

Spolu s Mangiolou jedou v ilegálním byznyse podle kanadských médií také bratří Andrej a Sergeje Kostitsynovi a český hrdina z Nagana Hamrlík. Celkem policie vyšetřuje kolem 50 lidí.

Podle kanadské policie působil Mangiola jako spojka mezi třemi mafiánskými gangy. Zadržen byl na základě odposlechu, který prozradil, že udržuje blízké kontakty také s Romanem Hamrlíkem a bratry Kostitsynovi.

Podle zdrojů La Presse neměl Hamrlík s Mangiolou tak těsné kontakty jako oba Bělorusové, ale přesto je také údajně podezřelý z kriminální činnosti.

Vedení klubu dává od skandálu ruce pryč. Viceprezident klubu Donald Beauchamp řekl, že neví nic o těsném svazku hráču s mafiánem Magniolou.

Hamrlíkův bratr Martin: Je to blbost!

Zrovna odklízel sníh před domem, když se od Blesku dozvěděl o skandální novině: Jeho bratr je v Montrealu podezřelý z trestné činnosti kvůli styku s mafií.

„Připadá mi to jako šílenost, jako z nějakého filmu,“ nevěřil vlastním uším Martin Hamrlík (bratr Romana), který je dlouholetou oporou hokejistů Zlína.

„Tři dny jsem s ním nebyl v kontaktu, takže nevím, jaká je pravda,“ upozornil pětatřicetiletý veterán. „Ale dobře ho znám, proto si myslím, že je to blbost,“ dodal s tím, že se s mladším bratrem pokusí co nejrychleji telefonicky spojit.

 

edsaly ( 21. února 2009 08:30 )

Mám pocit,že pokud by neexistoval bulvární plátek Blesk a jeho ,redaktoři, tak bychom umřeli v nevědomosti.Takovou špínu a hnus co píšete vážení nejen na Romana a ostatní,tak to je síla..podívejte se někdy ráno na sebe do zrcadla... P.S.přečetli jste si pořádně,co psaly v tom deníku.Jestli ne ,tak to udělejte..

akrapaz ( 20. února 2009 16:10 )

skládat fůru koksu dá ale taky zabrat!

pepca ( 20. února 2009 15:57 )

Roman? Vždy když sem ho viděl na ledě, tak bud hrál skvěle, nebo spal! Takže si myslím, že je to jasné: jednou byl na opiátech, podruhý na koksu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání