Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Taxikář vrazil konkurentovi kudlu do srdce

Autor: rys - 
22. ledna 2009
08:42

Krvavou lázní skončila v noci na čtvrtek v centru Olomouce potyčka dvou konkurenčních taxikářů. Spolumajitel jedné z firem skončil s vojenskou dýkou v těle, na místě zemřel.

Podle prvních informací z místa činu, napadl spolumajitel jedné z největších olomouckých taxikářských firem zhruba 200 metrů od tamější radnice konkurenta, s nímž měl nevyřízené účty. Ve chvíli, kdy se ho snažil vytáhnout z jeho vozu taxi, napadený muž vytáhl oboustranně broušenou vojenskou dýku nejméně třikrát ji vrazil do útočníka. Ten na místě zemřel.

Policie bodajícího muže na místě zadržela. Jde letos o první vraždu v Olomouckém kraji a po dlouhé době o vyřizování účtu mezi taxikáři. Řidiči taxi i olomoučtí policisté se obávají, že by incident mohl přerůst ve válku taxikářů.

spelec5 ( 22. ledna 2009 10:16 )

Už by měl někdo nahoře prostě nařídit, že budou mít všichni stejná auta,stejnou barvu, stejnou platbu a bude klid - když to může fungovat v cizině, tak alespoň jednou můžou ti naši zákonodárci okoukat něco dobrého co funguje a né podporovat pořád ty ubrečený lidičky za volantem taxi !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání