Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pobodal hosta - ostatní ho chtěli lynčovat!

Záchranáři zasahovali u pobodaného muže
Záchranáři zasahovali u pobodaného muže  (Autor: Foto pro Blesk - Transhospital)
Autor: Václav Raufer, kol - 
9. ledna 2009
20:07

K hádce mezi hosty klubu Kazín v Černošicích došli v noci ze čtvrtka na pátek. Všechno by nejspíš spravilo pár šťouchanců kdyby se v ruce jednoho z dvojice zainteresovaných mužů (40) neobjevil nůž, kterým svého rivala (48) bodl do zad.

To už se ovšem zvedlo osazenstvo klubu Kazín, které začalo útočníka pronásledovat. Tomu se ovšem z klubu podařilo nakonec uprchnout do jednoho z nedalekých domů, kde se zabarikádoval. Na místě muže také zadržela přivolaná hlídka policie. "K hádce mezi dvěma muži došlo podle prvotních zjištění kvůli cigaretě. Majitele nože jsme zajistili pro důvodné podezření ze spáchání tr. činu pokusu o vraždu," potvrdila Blesku.cz mluvčí Polici ČR pro Prahu - Západ Štěpánka Zatloukalová.

"Z místa jsme do Fakultní nemocnice v Motole odvezli 48-letého muže s bodnou ranou v zádech. V nemocnici byl operován a byla mu odňata ledvina. V Černošicích jsme později zasahovali i u údajného útočníka, k němuž jsme byli zavoláni kvůli tržné ráně na jeho hlavě," prozradil Blesku.cz ředitel záchranářů TransHospital Řevnice Bořek Bulíček.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání