Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Barbora Škrlová: Detektivové jsou darebáci

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: op - 
20. října 2008
11:50

V jednom z dopisů  Barbora Škrlová (34) tvrdě napadla a zesměšnila detektivy z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ).

Tento písemný důkaz v kauze Kuřim ukázal, že Barbora Škrlová má překvapivě velké sebevědomí!

"ÚOOZ jsou darebáci, kteří falšují důkazy a dokumenty. Není však jediná věc, kterou bych si vymyslela. To spíš ÚOOZ napsala do spisu lži a nepravdy.

Moje výpověď je ale na nic, nedá se použít. Osm měsíců jsem s nimi naoko spolupracovala, ale oni nemají nic. Dokonce jsem dosáhla, aby dva vyšetřovatele odvolali. Už zbývá jen jeden, ale i ten brzy skončí!" fandí si v písemnosti Barbora Škrlová.


Ta napsala i následující dopis svému otci Josefu Škrlovi (59), který je považován za jednu z hlavních postav otřesné kauzy týraných chlapců z Kuřimi.

Milý tatínku,

odcházím, budu tam víc platná. Obvinili mě z nejhorších věcí. To, co mě ale nejvíc zranilo, bylo, že kluci byli schopni uvěřit a šířili o mě takové hrozné věci...

Ty víš, že to je u Stvořených jiné. Co se děje v pozemském, není podstatné. Co je podstatné, jsou barvy.

Barunka


Kateřina Mauerová tvrdí: Role dítěte byla pro Barboru přirozená!

Role dítěte byla pro Barboru přirozená, nic nehrála, tvrdí v písemnosti zadržené policií Kateřina Mauerová. Týrání chlapců na chatě nazývá šokovou terapií!

Na chatě ve Veverské Bítýšce byl kvůli mučení kluků zřízený podle Kateřiny zvláštní kout, oddělený bambusovými tyčemi. Kluci se Škrlovou se tam museli navzájem bít holemi a namáčet si hlavu do lavoru.

"I Barbora rychle namočila Ondrovi obličej ve vodě, nešlo ale o žádné topení v lavoru, bylo to velmi rychlé, trvalo to snad jen pět vteřin!" napsala Kateřina Mauerová.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání