Dívka odešla kolem devatenácté hodiny z domova na Praze 8 v ulici Vosmíkových za svou kamarádkou, u které měla v noci přespat. V neděli 12. října se několikrát telefonicky ozvala své matce, ale domů ani do diagnostického ústavu se již nevrátila. Od následujícího dne o sobě dívka nepodala žádnou zprávu svým blízkým. Kriminalisté specializující se na pátrání po osobách zjistili, že dívka už několikrát v minulosti opustila diagnostický ústav, aniž by o sobě podala zprávy vychovatelům.

Hledaná je vysoká asi 165 centimetrů, střední postavy. Má světlou pleť, hnědé oči, dlouhé černé vlasy. Oblečená je s největší pravděpodobností do šedé mikiny se znakem a nápisem Chichago Bulls a černých legín. Na nohou má bílé tenisky a s sebou má černou kabelku přes rameno s pozlacenými proužky. Jejím zvláštním poznávacím znamením je piercing nad pravým rtem, malá jizva pod levým okem a jizva nad pravým kotníkem.

Jakékoli informace k pohybu a pobytu hledané dívky přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR.

pprap. Eva Krausová tisková mluvčí PČR