Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž utýral kotě: Kroutil mu hlavou, až ho zabil!

Muž v Polešovicích pravděpodobně utýral kotě, kroutil mu hlavou, až ho zabil
 (Autor: Policejní deník/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: Policejní deník, shp - 
14. října 2014
09:37

Nevinná němá zvířecí tvář se stala obětí krutého lidského týrání. Policisté zadrželi v Polešovicích muže, který je podezřelý, že kroutil kotěti hlavou do té doby, než nebohé zvíře zemřelo krutou a bolestivou smrtí...

Policie přijala ve čtyři hodiny v noci na neděli 12. října telefonát na tísňovou linku o utýrání kočky. Buchlovičtí policisté vyjeli do Polešovic ke kulturnímu domu. Tam našli mrtvou kočku a nedaleko ní spícího staršího muže. Podle svědků tento starší muž z Polešovic měl kroutit kočce hlavou tak silně, až ji usmrtil.

Policisté na místě začali zjišťovat okolnosti, které měly předcházet usmrcení kočky. Zároveň probudili staršího muže a po zjištění jeho totožnosti jej vyzvali k dechové zkoušce na alkohol, která následně prokázala hladinu 2,5 promile alkoholu.

Prozatím je tento případ prověřován jako podezření ze spáchání přestupku zákona na ochranu zvířat proti týrání, ale není vyloučeno, že s dalším prověřováním se nebude jednat o trestný čin týrání zvířat, za který by v tomto případě hrozil pachateli až tříletý trest vězení.

por. Mgr. Aleš Mergental tiskový mluvčí PČR

Maxmilin umbera ( 2. prosince 2020 10:07 )

To je vazne *****, 3 rany do jeho plesnivyho ksichtu, kote bych mu sebral a dal mu domov a na blbce bych plivl. Sorry, ale to se proste neda jinak udelat.

verulinka95 ( 12. července 2015 00:28 )

 fuj, podala bych si ho stejne

dr.banec ( 14. října 2014 17:55 )

Toho, kdo dokáže ublížit němé tváři a dětem, bych nemilosrdně řezal řemenem, až by z něj chca.la krev horem dolem.

lalia ( 14. října 2014 13:24 )

Dnes nevinné kotě,zítra nevinné dítě,nebo dospělého člověka.???????Zavřít a nepustit je to sadista.

karelhlavaty ( 14. října 2014 11:35 )

PŘESTUPEK ???? Kdyby ho chytli, jak si čte Mein Kampf, tak ho média označí za rasistu, fašistu, neonacistu a soud mu napaří exemplárně sedm let. Tohle je přestupek? ? Jdu blejt...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání