Pohřešovaný muž je v současné době bez zaměstnání, dříve ale pracoval jako traktorista nebo krmič dobytka. Není tedy vyloučeno, že bude své uplatnění hledat opět v zemědělství. Podle informací, které mají kriminalisté k dispozici, by se mohl nechat zaměstnat na některém ze statků na Staroboleslavsku. Má přibližně 170 cm vysokou postavu. Další jeho popis ani popis jeho oblečení není znám.

Syn pohřešovaného je ve věku deseti let, má štíhlou přibližně 100 – 110 cm vysokou postavu a krátké hnědé vlasy. Naposledy byl oblečen do modrého trička a šedých šortek. Chlapec má postižený pohybový aparát, v minulosti podstoupil několik operací nohou. Hůře chodí a dělají mu problém delší vzdálenosti.

Čtyřletá dcera pohřešovaného je vysoká přibližně 90 – 95 cm a má krátké světle hnědé vlasy. Naposledy byla oblečena do růžových šatů.

V této souvislosti se policie obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po tomto pohřešovaném muži a jeho dvou malých dětech. Jakékoliv informace přijmou operátoři na bezplatné lince 158 anebo kterákoliv policejní služebna.

nprap. Bc. Eva Stulíková tisková mluvčí PČR FOTO: PČR