Na místo dopravní nehody byla přivolána také letecká služba se dvěma vrtulníky. Motorkáři byla poskytnuta okamžitá první pomoc avšak jeho zranění byla po nárazu tak vážná, že ani záchranářům se nepodařilo muže zachránit. I přes velkou snahu záchranářů řidič motorky zemřel. Při dopravní nehodě došlo ke zranění dalších osob. Jedna žena byla letecky transportována na Vinohrady a druhá do nymburské nemocnice.

Další okolnosti tragické nehody vyšetřují nymburští dopravní policisté. Žádáme veřejnost, pokud by mohla poskytnout jakékoli další informace k této tragické události, aby nám je oznámila na telefonním čísle 158 nebo na kterémkoli oddělení Policie ČR.

Středočeští policisté žádají všechny účastníky silničního provozu, aby při svých cestách dbali zvýšené opatrnosti. Velmi pozorně sledovali provoz na komunikacích. Řidiči motorek, cyklisté i chodci jsou těmi slabšími články v silničním provozu a jsou velmi lehce zranitelní.

Dbejte zejména na svou osobní bezpečnost, předvídejte a zbytečně neriskujte. I chvilka nepozornosti může připravit vás, vaše blízké a nevinné lidi o život, stejně tak jako v tomto případě. Řidič motorky, který dnes zemřel při dopravní nehodě, bude zcela určitě své rodině chybět.

mjr. Bc. Štěpánka Zatloukalová tisková mluvčí PČR