V rámci vyšetřování tohoto závažného zločinu přišli kriminalisté s novými zásadními informacemi. Detektivům se přihlásil anonymní dárce, který nabídl odměnu 100 000,- Kč osobě, která detektivům poskytne informace, jež následně povedou k dopadení pachatele vražd taxikářů.

Usilovným šetřením, výslechy svědků a další intenzivní prací v terénu se detektivům podařilo v těchto dnech sestavit identikit muže, po jehož totožnosti v současné chvíli pátrají. S největší pravděpodobností se jedná o důležitého svědka, nicméně nevylučují, že by to mohl být samotný pachatel. Proto touto cestou žádáme širokou veřejnost o případná svědectví, či informace v případě, že by muže na identikitu někdo poznal a byl by schopen kriminalistům sdělit relevantní skutečnosti, které by vedly k jeho vypátrání. Občané mohou volat kdykoliv na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo se obrátit na kteroukoliv služebnu Policie ČR.

Na závěr bych ráda zdůraznila, že dárce trvá na zachování anonymity, a proto veškeré informace ohledně vypsané odměny bude poskytovat výhradně tiskové oddělení Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy.

por. Mgr. Hana Jeřábková, DiS. tisková mluvčí PČR FOTO: PČR