Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Komentář: Poděkujme muslimům. Mačkají nejen z Češek to nejlepší

Autor: Petr Holec, autor je redaktorem týdeníku Euro - 
11. srpna 2016
05:02

Čauky mňauky. Tak zdraví svůj fanklub youtuberka a blogerka Dominika Myslivcová, jež si kvůli své lásce k plyšákům dlouho říkala „didlinka“. Teď blonďatá didlinka trochu zestárla, vyjela si do lázeňských Teplic a vyznala se pro změnu z lásky k muslimům.

Ve své holčičí písni Změnu tu nechcem, vedle níž vypadá i popelnicový pop Eurovize jako vysoké umění, téměř zpívá o tom, jak denně utrácí „za hadry a kosmetiku“ a mluví „za všechny ženy, co jsou rády nafintěný“, když u nás nechce žádné muslimy. „Změnu tu my nechcem, to my jsme tu narozený“, kňourá Myslivcová na YouTube.

Takže je vlastně jen logické, že po jejím talentu a intelektu hned sáhli podobně naladění machři z Úsvitu, za který bude didlinka kandidovat v krajských volbách na severní Moravě. Málokdo by to kdy tušil, ale i Tomio Okamura najednou vedle Myslivcové vypadá jako v podstatě rozumný muž, co jen sešel z cesty příčetnosti.

Video  Dominika Myslivcová  - youtube.com
Video se připravuje ...

A mimochodem: nejen z Okamury, ale i prezidenta Miloše Zemana a téměř TV baviče Jiřího Krampola čerpá moudra další angažovaná „zpěvačka“, jež se navíc i ráda svléká u focení – Olivie Žižková. Ta nezačínala jako didlinka, ale pro změnu jako interpretka songů Darinky Rolincové, což je vlastně zhruba to samé. I ona teď dozrála a podobně jako Myslivcová nahrála hezký protimuslimský song s názvem Evropo, dýchej. Smutné je, že na rozdíl od didlinky je Žižkové 41 let. Může tedy klidně kandidovat i na prezidentku.

Ostatně, doufejme skromně, Hrad si někoho jako Žižková zaslouží. A zvlášť, když říká, že „se mnou souhlasí 95 procent lidí, dostávám stovky děkovných mailů, u poslechu mojí písně i pláčou.“ Ani se nedivím, pláču i já: Žižková totiž přiznává, že žádné muslimské uprchlíky zatím neviděla, jen má strach. Být jí, mám strach ze světa taky – a velký.

Myslivcová a Žižková samozřejmě nejsou první, kdo si to pomocí pokusů o hudbu rozdává nejen s muslimy. S Romy, Araby i černochy kdysi bojoval i Daniel Landa, další titán vlasteneckého patosu. Za něj dnes tvrdí muziku nejen plzeňský Ortel, malý muž velkého hněvu. Ten se skladbami jako Mešita nebo Český muž úspěšně našlápl k titulu slavíka, pokud ho kvůli němu radši nezruší. Sponzorovat by ho pak totiž mohla jen přejmenovaná Dělnická strana.

Ženský fenomén je v tomto žánru nicméně nový. Vlastně bychom měli poděkovat muslimským uprchlíkům, že v našich dívkách i ženách otvírají netušené hudební čakry, aniž by k nám kdy v rámci migrační krize ve skutečnosti přišli. Navíc obměnit generaci zpěvaček už bylo načase, i Helena Vondráčková přece jednou skončí, nebo ne?

A ještě k Teplicím, didlinko: problém je, že on do českých lázní skoro nikdo jiný než muslimové nechce jezdit.  

Video  Krytinářova nahotinka Žižková zpěvem proti migrantům: Jak k tomu došlo, že jich tolik prošlo?  - youtube.com
Video se připravuje ...