A jako moucha na mucholapce nám z hejna hmyzu hned uvízne na rtech první otázka: S kým to má? A hned po ní: Kdy bude svatba? Agáta, která je známá tím, že se svléká na požádání, vysvětluje: „Otcem je Dopita. Svatbu zatím neplánujeme. Moc se totiž neznáme."

Dopito

Tenhle výrok připomíná zprávu z černé kroniky: „Že pije, jsem zjistila, až když mě políbil, ale to už jsem byla v jiném stavu.“

Jméno údajného otce dítěte je nomen omen. Dopita, hráč amerického fotbalu. Agáta má zřejmě opravdu dopito, i když je známo, že její máma, akční herečka Veronika Žilková v mnoha ze svým četných těhotenství kouřila a pila, jako by se nechumelilo.

Fronta

Není samozřejmě vyloučeno, že ani sama Aguš zcela jistě neví, jestli Dopita.  Jsou tu i další kandidáti: Issa, Pesch, Brabec, ten mladík zpod lesklé koule, Šíša, Šilhánek, nebo Kubánec od pumpy. Možná se dočkáme toho, že se přihlásí více otců a mezinárodní ústavy pro zkoumání DNA budou mít honičku. No nic, přejme jim, aby se jim nezavařily baňky.

O Agátině těhotenství se v bulváru spekulovalo už nejméně rok. Připomíná to případ zpěvačky Ilony Csákové, která těhotenství také dlouho popírala, dokonce si to nechala potvrdit i od lékaře, ale než se zvedl vítr, byla opravdu v tom.

Vojska

Agátina bájná lhavost zas jako by z uplakaného oka vypadla herci Jiřímu Pomeje, který si tak dlouho zahrával s virtuální realitou, až našel sám sebe, jak osaměle pláče nad řekou.

Termín porodu má nepolapitelná Aguš, kterou někdo považuje za sexbombu a jiný za ztělesnění kocoviny, kolem 21. srpna, tedy na výročí vstupu spřátelených armád. Přišly nám tehdy říci, že Pik Komunisma je blíž, než se zdá. Je milé, když se dítě narodí na nějaké výročí, ať je jakékoli.

Agáto, závěrem: Dosti bylo pik, piků i piklů. Držíme ti virtuální palce, ať to vydržíš.