Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Oběť piráta č. 2222: Chvástal se mi, že má 800 koní!

Autor: jaj, Kšim - 
5. ledna 2011
11:44

Oběť bezohledného piráta č. 2222 Aleše Trpišovského (43) konečně promluvila. Řidič mercedesu s prominentní značkou 2222 podle něj neměl vůbec žádný důvod brzdit, situace na dálnici byla bezpečná a přehledná. Poškozený řidič jel navíc v autě s tříletým synkem! Trpišovský se mu poté na silnici chvástal, kolik má jeho bourák koní, a poučoval ho, že nemá na silnici, co dělat, když neumí řídit.

Pirát Trpišovský v televizi Prima veškerou vinu za nehodu mercedesů na dálnici D1 svaloval na druhého řidiče, který do něj zezadu narazil. Avšak pro Deník Právo promluvil i ohrožený řidič, jehož výpověď se diametrálně liší a z jehož slov jasně vyplývá, že Trpišovský není agresivní a arogantní jen za volantem silného auta. Řidič nabouraného vozu navíc s sebou vezl i malého synka (3), jehož život mohl být také ohrožen!

Poučoval mě, kolik má aut...

Poškozeného řidiče překvapil pirát svou arogancí nejen na silnici, ale i po vystoupení z auta. "On mě poučoval, kolik má aut, kolik koní má má můj mercedes a kolik má ten jeho, a že když neumím řídit, tak nemám jezdit," popisoval Trpišovského chování. O tom, že viníkem nehody je druhý řidič, se pirát snažil přesvědčit i policii, která původně chtěla dát pokutu opravdu muži v černém Mercedesu.

Podle slov řidiče nabouraného mercedesu byl Trpišovský drzý i na policisty, kteří k nehodě přijeli. "Místo pozdravu jim zopakoval, kolik má aut, pak jim říkal, že to moje esko má taky, že to má 300 koní a to jeho 800," pokračuje muž. "Že to s nimi nebude vůbec řešit, protože já jsem podle něj nějaký převažeč aut a vrazil jsem do něj vlastně já," dodal.

Trpišovský, který byl již v minulosti za agresivní jízdu trestán, však trvá na své verzi, že za nehodu prostě nemůže. "Jako logickou věc jsem bral, že když do mě někdo narazí zezadu, tak prostě je to jednoznačně jeho vina," tvrdil pirát č. 2222 v televizi. Policisté začali věc řešit jako podezření z trestného činu až po svědectví ženy, kterou Trpišovský brzdil jako první. S ní si pirát údajně během jízdy vyměnil několik vulgárních gest a vlastně o nic nešlo, jak vysvětloval.

Čekal, že ho přibrzdí

Muž chtěl předjíždět pomalejší auto v pravém jízdním pruhu a zrychlil asi na 130 km/h. Zezadu k němu přilepil vůz řízený Trpišovským, který si to dle odhadu poškozeného řidiče při příjezdu pálil asi 200 km/h!

"Celkem brutálně asi tři vteřiny mi jel jen půl metru za zadkem, to už jsem dojížděl auto přede mnou na nějakých 8 metrů," popisuje agresivní chování Trpišovského řidič, který chtěl zůstat v anonymitě. "Nemyslím si, že jsem jel nějak zvlášť agresivně nebo nepřiměřeně rychle," vymlouval se Trpišovský v televizi.

Muž dle stylu jízdy piráta pochopil, co je to za člověka, pustil ho před sebe a připravil se na další agresivní jednání. "Když jsem viděl jeho chování, už jsem se připravil na to, že přede mnou přibrzdí, ale nečekal jsem, že mě úplně přibrzdí," pokračuje. Poté došlo ke kolizi, ze které si muž odnesl zničený blatník, kapotu, čelní masku, světla, nárazník a hnutý motor. Škodu majitel auta odhadl asi na půl milionu Kč.

zlatarybka01 ( 5. ledna 2011 19:38 )

naběhnuté rudé pyje - tlustčí, delší, já c í í í í í k á m cícícícícícícícícícícícícícící

zlatarybka01 ( 5. ledna 2011 19:31 )

v base bude trpišovský provozovat nejrychlejší běh, resp. sprint po cele, posléze se prudce zastaví a nastrčí svůj výfuk k nárazu spolu spoluvězňovi

kudlankabezbozna ( 5. ledna 2011 16:33 )

Hehe, tohle je opravdu vtipné přirovnání , úplně to mám před očima live

kudlankabezbozna ( 5. ledna 2011 16:19 )

Podívej, žena, která by takového .... snesla na sobě, musí být taky z podobného těsta - sviňka, krafka, nebo zlatokopka. Takže nikoho nelituj. Mně připadá zajímavá ta SPZ - na chlapa s takovýmhle chováním bych tipovala spíš 1111. Vždyť čtyři dvojky pro takovéhohle Ředitele Zeměkoule musejí být smrtelná urážka.

cotonice ( 5. ledna 2011 14:55 )

Naprosto souhlasím.Je to tak.Bohužel pitomci jako 2222 se posadí na dálnici do levého pruhu a jedou v něm ,bez ohledu jaká je dopravní situace ,a potom se vztekají když náhodou je v levém pruhu překážka,t.j vozidlo ,které např. předjíždí kamion.Ujišťuji vás,že ani jeden z těchto pitomců nejede 130 km rychlostí.

Zobrazit celou diskusi