Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šok v kauze metanol: Pomohli policisté Sedlaříkovi utéct?

Autor: INT, ljš - 
22. října 2012
17:46

Metanolová kauza má skandálnější pozadí, než se čekalo. Podle všeho někdo z policistů, inspekce nebo celníků vrahy, kteří mají na svědomí už 30 životů, zásoboval informacemi z vyšetřování. Díky tomu se pravděpodobně také podařilo uprchnout jednomu z hlavních viníků kauzy, jednateli distributorské firmy Verdana, Robertu Sedlaříkovi.

Podle serveru Lidovky.cz se nyní únikem informací zabývá Generální inspekce bezpečnostních zdrojů. ""Určitě se zužuje okruh osob, které dostávají informace," potvrdil České televizi zavedená opatření šéf týmu Metyl Václav Kučera. Podle něj však mohly informace uniknout z řad celníků nebo pracovníků Státní potravinářské inspekce.

Únik informací pravděpodobně stojí za útěkem jedné z hlav metanolové mafie, majitele firmy Verdana, Roberta Sedlaříka. Právě jeho společnost patrně dostávala lahve se smrtícím jedem do oběhu.

havran2 ( 24. října 2012 13:45 )

Nebylo by to porvé!

6010 ( 23. října 2012 22:12 )

Nevím, ale nějak mi to vše nesedí.Až letos v září to vše najednou vypukne, loni nic, od ledna také nic.Je pravda, že pár lidí to muselo odnést na životě, ale zase to není až tak moc, cca 3O lidí, mám dojem, když by to bylo tak rozšířené po republice, tak by to bylo trochu jiné číslo. Když se začne kácet les, třísky lítají.Mám takový vnitřní dojem, že to vše je vyvoláno uměle, aby si vláda konečně na ty daňové úniky, co se alkoholu týče dohlédla a s novými kolky si konečně udělala pořádek.Tím pádem, co se ostatního nově neokolkovaného alkoholu týče, ten ať ho lidé vylijí,protože se ho budou bát, jako čert kříže.To je můj soukromý názor.Máme doma rum z loňska, vůbec se ho nebojím.Není to podivné?

luckavesnidalova ( 23. října 2012 19:24 )

Ahoj. Toto me dnes nadzvedlo ze zidle, a ze jsem uz lecos videla :p www.Cervena-Cerna.cz - Zkousim, hraju si s tim a zatim paradicka Znate?

patrikpat ( 23. října 2012 12:39 )

patrikpat ( 23. října 2012 12:38 )

homolka08 :

Zobrazit celou diskusi