Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Premiérův syn Ondřej Nečas se snad zbláznil: Hloupě vtipkuje o smrtícím chlastu

Autor: red, mokk - 
13. září 2012
05:00

Lidé umírají, slepnou, vláda svolává krizový štáb, zemí se šíří strach. Pro syna premiéra Petra Nečase (ODS) je ale hrozivá situace s jedovatým alkoholem důvodem k vtipkování.

Na internetu projevil Ondřej Nečas (25) hodně černý humor. „Hit alkoholiků na severní Moravě: Schůzka naslepo,“ napsal už na začátku týdne na své stránce na sociální síti Facebook. Někteří přátelé ho sice upozornili, že to přehnal, ale neuspěli.

„Těch lidí je mi samozřejmě líto, ale můžou si za to tak trochu i sami,“ napsal. Blesk se proto včera zeptal premiéra Nečase, zda to vidí stejně a zda mu synův vtip přijde k smíchu. „Pan premiér se nebude vyjadřovat, protože jeho syn je už dospělý člověk,“ odpověděl za Nečase jeho mluvčí Michal Schuster. Nicméně pochybný žert ze stránek premiérova syna přes den z internetu přece jen zmizel.

andrysovic ( 24. září 2012 10:50 )

Pan Nečas si tady nemusí chodit nakupovat,ta jeho vyžraná držka se nažere v Praze.

e.44 ( 14. září 2012 22:12 )

No ony ani ty základní potřeby nebyly vzhledem k platům nijak levné. S manželem jsme vydělávali oba, ale stejně jsem, při dvou dětech, musela obracet každou korunu 2x aniž bychom kupovali cokoli krom těch základních potřeb. A když jsem byla na mateřské, musela jsem si, na úkor času, co jsem měla věnovat dětem, přivydělávat domácí prací, abychom vůbec s penězi vyšli......Ona to žádná velká sláva ani tenkrát nebyla...

thunderfart ( 14. září 2012 21:42 )

ale kulička zabrala, lúza se bouří

thunderfart ( 14. září 2012 21:41 )

schůzka naslepo

perrova ( 14. září 2012 13:50 )

proč? to je 1. hodnotná reaxe od sičase, kterou jsem zaregistroval

Zobrazit celou diskusi