Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petra Paroubková šokuje: Vydám Rathovi knihu!

Autor: ljš - 
12. června 2012
18:23

Když její kniha o politice díru do světa neuděla, rozhodla se Petra Paroubková pro větší kalibr. A protože dobře ví, že každý skandál se dá prodat, oslovila největšího politického průšviháře dneška Davida Ratha a nabídla mu vydání jeho memoárů.

Exhejtman Rath může za mřížemi strávit až 12 let, měl by tak čas na napsání pořádného veledíla a nakladatelé se netají tím, že by po knize sáhli všemi deseti. 

Paroubková proto neváhala a potenciálního autora budoucího bestselleru se rozhodla ostatním zavčasu vyfouknout. Jestli ale na její návrh kývnul, zůstává zatím tajemstvím. "Moji nabídku dostal, jeho reakci nebudu komentovat," řekla Paroubková pro Parlamentní listy.

Rath by přitom nebyl žádný spisovatel začátečník. V roce 2003 již vydal lechtivou povídkovou knihu Zápisky lékaře z pozdní noci a v minulých letech se pustil i do několika politických dílek, v nichž nenechal nit suchou na svých pravicových oponentech.

gogo ( 27. září 2012 11:44 )

Přehnaná a trapná ironie... Vyčkejte času jako husa klasu doktůrku...

gogo ( 27. září 2012 11:44 )

Kubie a Langer jsou dva grázlíci... A nechce se mi věřit, že by jste byl tak slepý či zaslepený aby jste tuto skutečnost neviděl. Pštrosem doufám nejste...

gogo ( 27. září 2012 11:41 )

Jako obvykle přeháníte pane doktore... Nebo jste skutečně tak naivní, že si myslíte, že se tady pase po všech zlodějích stejnou měrou ? Stejně důsledně a stejně nekompromisně ? Sám jste se jednou vyjádřil v tom smyslu, že Ráth se pouze "nechal nachytat na hruškách jak malej kluk"... Zatímco ti velcí zloději tak hloupí nejsou... To by již bylo blíže pravdě, než tato lacině přehnaná ironie...

ochman ( 13. června 2012 12:44 )

V pátek !! To maj totiž blázni svátek !!

jarypadlo ( 13. června 2012 07:34 )

Takové umělecké a pravdy plné dílo si jistě každý rád koupí aby výdělek zaplatil JuDr.y nejedné politické ludry!DOPORUČUJI VYDAT NA TOALETNÍM PAPÍRU-každá kapitola bude zhodnocena výtěrem!

Zobrazit celou diskusi