Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blansko: Řidič srazil chodce a ujel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Tomáš Vrbenský)
Autor: ČTK, mivr - 
29. prosince 2010
22:39

Na Blansku ve středu večer neznámý řidič srazil chodce a místo toho, aby mu pomohl, nemilosrdně ujel. Policie po něm zatím bezvýsledně pátrá a prosí tak každého, kdo by měl o nezodpovědném motoristovi jakékoli informace, aby se ozval na linku 158.

Policisté hledají řidiče osobního vozu Fiat Marea Combi stříbrné barvy, ve středu krátce po sedmé hodině večerní srazil na přechodu pro chodce v ulici Nádražní v Blansku šedesátiletého muže a způsobil mu těžká zranění. Místní policejní mluvčí Iva Šebková sdělila, že řidič auta sice po nehodě krátce z vozu vystoupil, vzápětí však znovu usedl za volant a z místa nehody ujel.

Řidič je asi třicetiletý muž s krátkými černými vlasy a černou bradkou má hubenou postavu a je vysoký 185 centimetrů. "V době nehody měl na sobě bílý svetr a modré rifle," doplnila mluvčí.

Policie prosí všechny, kteří by měli jakékoli informaceo nehodě či řidiči, ať se ozvou na  linku 158.

44radka55 ( 30. prosince 2010 11:52 )

Takovej zmetek nikdy před soud nepujde, najme si za peníze dobrou advokátku nebo právníka a ten ho z toho dostane jak po másle,za prachy jde všechno...pokud ten člověk neumře(nedej bože) tak řidič toho vozu dostane podmínku,ještě mu nechají řidičák a vesele bude jezdit dál,zraněnému pošle poštou omluvu od právníka (svou zákonou povinost splní )a tím to hasne.Bohužel

c3rb3r0s ( 29. prosince 2010 23:55 )

Se ani nedivím že ujel, pokud ujede má šanci že nebude mít žádný postih, ale pokud by tam zůstal a pomohl tomu chodci tak příde o řidičák, dostane ještě pokutu jak prase a možná ještě půjde před soud za to že ho přejel. Takže se nemůžeme řidiči divit, že se zachoval jak se zachoval.

Zobrazit celou diskusi