Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrátil pár lahví, vsadil a vyhrál 600 tisíc Kč

Vsadit si za vrácené lahve se někdy vyplácí. Ilustrační foto
 (Autor: Koláž Sport)
Autor: ap - 
29. listopadu 2010
20:31

Vrátil pár lahví a za utrženou desetikorunu si šel vsadit. Vyhrál přes šest set tisíc. Velký sportovní přehled prokázal sázkař z jižních Čech, kterému přitom hrála do not i pořádná porce štěstěny. Ze čtyřiceti zápasů na které si vsadil, skončil totiž nejtěsnějším výsledkem zápas na který opravdu minimální kurz.

"Řekl jsem si, že vsadím více zápasů, aby případná výhra za něco stála," uvedl pro server idnes.cz sázkař, který si byl dobře vědom toho, že v případě porážky nemůže mnoho ztratit.

Výše výhry ho překvapila

Původně totiž vsadil pouze pětikorunu. Když si ale prohlédl tiket a na vlastní oči spatřil kolik může vyhrát neváhal a vsadil na stejné zápasy i druhou pětikorunu, kterou ve výkupně lahví utržil. Nyní může oslavovat. Za vsazenou desetikorunu vyhrál dohromady 603 836 korun.

Muž se přitom rozhodně nezaměřil na jediný sport. I když se podle svých slov obvykle zaměřuje na fotbal a hokej, tentokrát se nevyhýbal ani basketbalu, florbalu či házené.

Házená jenom o fous

A házená se mu mohla stát nakonec osudnou. Zápas francouzské ligy mezi Tremblay a Nimes skončil rozdílem pouze jedné branky. Kurz na zápas byl přitom minimální.

Za vsazenou desetikorunu pouze na tento zápas by muž získal necelé dvě koruny. Zápas naštěstí nakonec dopadl tak jak muž tipoval, stejně jako všechny ostatní. Za vyhrané peníze tak může nakoupit spoustu plných lahví.

4747 ( 30. listopadu 2010 08:43 )

ZE ČTYŘICETI ZÁPASŮ NA KTERÉ SI VSADIL,SKONČIL TOTIŽ NEJTĚSNĚJŠÍM VÝSLEDKEM ZÁPAS NA KTERÝ OPRAVDU MINIMÁLNÍ KURZ.???????????????? B L E S K U CO TO ZAMĚSTNÁVÁŠ ZA MAĎARY???????

cecilio ( 30. listopadu 2010 01:48 )

Sazkovkám klesly tržby , tak si zadaly reklamu , aby navnadili více drobných sázkařů , kteří nemůžou nic moc vyhrát , ale všichni dohromady hodně prohrát

Zobrazit celou diskusi