Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Večírek ho přišel draho: Opilý mladík usnul u svíčky a zapálil byt

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, mivr - 
28. listopadu 2010
16:52

Pětadvacetiletý opilý muž v noci na neděli usnul v bytě v Ostravě u svíčky, od níž se pak vznítil interiér a vznikl požár. Muži hrozí až dva roky vězení za obecné ohrožení z nedbalosti, protože přivolaná záchranná služba musela ošetřit pět lidí, kteří se nadýchali zplodin. To byl drahý večírek...

Mladík se trochu přiopil a usnul u zapálené svíčky v bytě v ostravské Porubě. Kompletně zničil obývací pokoj bytu a způsobil tak škodu kolem 400.000 korun. A ještě ke všemu mu hrozí dva roky vězení za obesné ohrožení z nedbalosti. Dechová zkouška na alkohol byla u muže pozitivní. Podezřelý byl proto převezen na protialkoholní záchytnou stanici.

"V pět ráno se muž probudil a zjistil, že obývací pokoj, v němž usnul, hoří. S ohořelými vlasy probudil svou přítelkyni a nezletilého syna a vyvedl je na chodbu domu. Čtyřmetrové plameny šlehaly oknem na ulici," popsal událost mluvčí ostravské policie Petr Svoboda.

sakra ( 29. listopadu 2010 12:40 )

Přítel, přítelkyně - málokdo založí opravdovou rodinu. Kam to spěje. Stát to podporuje, protože přítelkyně samoživitelka dostane více peněz než manželka. A vo tom to je.

Zobrazit celou diskusi