Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Radovan Krejčíř se bojí o život!

  • Autor: ČTK,mivr - 
    29. 8. 2010
    20:46

    Uprchlý český podnikatel Radovan Krejčíř (42) se obává, že bude v případě návratu do své domoviny zavražděn. Prohlásil to v rozhovoru, který dnes zveřejnil server Independent Online. Krejčíř je v Česku stíhán za majetkové a násilné trestné činy.

    Krejčíř také tvrdí, že se už třikrát vyhnul pokusu o únos do České republiky, naposledy se ho údajně pokusili dostat ruští žoldáci. "Nikdy se ve své zemi nebudu moct pohybovat jako svobodný člověk," prohlásil podnikatel, který momentálně žije v Jihoafrické republice.

    "Pokud budu přinucen se vrátit, budu zabit na cestě k soudu nebo ještě předtím v policejní cele," dodal. Krejčíř si i myslí, že je nepohodlný české vládě, protože toho příliš mnoho ví.

    Pletky s politiky

    Zároveň mu prý politici dluží miliony korun. Podnikatel prohlásil, že od roku 2002 využíval svého vlivu a svých peněz k tomu, aby pomohl do premiérského úřadu Stanislavu Grossovi (ČSSD). Krejčíř prý za své služby získal směnku na šedesát milionů korun, kterou ale podle něj nyní nikdo nechce proplatit.

    Podnikatel, který v roce 2005 z Česka utekl, také tvrdí, že byl kvůli směnce zabit jeho otec Lambert. Zmizel na podzim 2002 a jeho tělo se nikdy nenašlo.

    Útěk z Česka

    Radovan Krejčíř utekl policii při jeho domovní prohlídce ve vile v Černošicích. Jeho manželka pak i se synem odcestovala na zahraniční dovolenou, v Dubaji se setkali a odletěli na Seychelské ostrovy .V Jihoafrické republice snad nejznámější český podnikatel pobývá od roku 2007, o rok později ho místní soud odmítl vydat do Česka.

egal ( 31. srpna 2010 10:02 )

tak milostpán se bojí,já bych ho přivázal na tejden někde u Wilsoňáku a kdyby ho nikdo náhodou nesejmul,tak by ho alespoň wojeli bezďáči

oldedek ( 31. srpna 2010 09:28 )

To "bání se o život" si moc zaslouží dobytek jeden...

anasyi ( 30. srpna 2010 18:20 )

sakra ( 30. srpna 2010 11:39 )

Pokud se vrátí s dostatkem peněz na úplatky a bude pokračovat ve zlodějinách v miliardách, tak mu doma vcelku při úrovni našich soudců nic moc nehrozí. A když, tak mu "politici" opět pomohou ven do nějakého ráje.

paila ( 30. srpna 2010 10:46 )

Ach to "neviňátko naše české", které se při zatýkání jako zázrakem vypařilo jako pára nad hrncem se bojí o život? Chudáček Radovánek, 3x se ho pokusili unést do ČR, kde mu hrozí kriminál a jen kvůli "křivému" obvinění ze všeho možného. Kdy jsi ty ... žil slušně, tak se sice nebudeš topit v penězích, ale o život by ses bál rozhodně nemusel. No, když už tě nelze dostat oficiálně, tak si sice možná prožiješ dlouhý život někdy v přepychu na Bahanách, ale nemoci si nevybírají, takže pozor ty boží mlýny sice asi teď melou jen na neutrál, ale neboj chlapče, oni se rozmelou naplno

Zobrazit celou diskusi