Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prodává panenství a není sama. Sex nabízí na netu i další!

Autor: jos - 
17. srpna 2010
05:00

FOTO: V pondělí Blesk.cz informoval o Monice (18) která nabízí panenství v internetové dražbě. Žen, které nabízí sex za peníze, je ale mnohem víc. Kde je poptávka, je i nabídka. Podívejte se tedy na server, kde obchod se sexem jen kvete.

Osmnáctiletá Monika nabízí své tělo movitým pánům a doufá, že si vydělá na studium v zahraničí. Na aukčním serveru, kde svou nabídku Monika zveřejnila, je ale sexuchtivých (nebo spíš penězchtivých) žen mnohem víc. Jde o amatérky, které jdou s kůží na trh poprvé, nebo se jedná o prostitutky, které jen našly další možnost sebeprezentace?

Slečna "Tussik": Aktuální cena 1025 Kč

"Našel by se muž, který má rád divoký sex? Klasika mě moc nebere, mám raději bdsm, bondage, clinic. Samozřejmě vše záleží na dohodě, co si přesně budeš přát," píše zelenooká plavovláska s nickem Tussik a dodává, že vůbec není proti tomu, když si výherce aukce bude chtít budoucí divoké hrátky natočit na kameru.

Dále se o ní dozvídáme, že je z Prahy, že je jí 28 let a že má prsa číslo tři. Na každém správném trhu jde nejen o kvalitu zboží, ale také o cenu. Za kolik si tedy můžete Tussik koupit? Momentálně za 1025 Kč. Aukce ale končí až 31. srpna 2010.

Slečna "Amorek": Neviňátko, nebo profesionálka?

Někdo by si mohl myslet, že centrem hříchu je v České republice Praha. Slečna s nickem Amorek to vyvrací. Je totiž z drsné Vysočiny.

"Chybí ti něha, mazlení a krásné milování? Nezoufej, můžeme to napravit u mě. Jestli si troufneš, ozvi se." Toto už nezní jako inzerát cudné holky, která chce vydělat nějakou tu tisícovku navíc. Takto většinou inzerují ženy, které roztahování klínu pojaly jako živnost. Pětačtyřicet kilogramů vážící Amorek zatím zákazníky moc nepřesvědčil. Zatím jí nabídli směšných 325 Kč. Tolik stojí třeba láhev lepšího karibského rumu...

Monika č. 2 vás doprovodí...

Pokud Tussik nabízel tvrdý sex, který většinová společnost označuje jako sadomasochistické hrátky, pak Monika (ano, po panně Monica další nositelka tohoto jména), nabízí romantiku. Vlastně se zdá, že tu ani nejde o sex. Monika vás prostě doprovodí. Třeba se moc těšíte s manželkou do divadla. Ale vaše drahá polovička onemocní. Co nyní?

"Nejsem profesionálka, jen mám zájem vyzkoušet něco nového. Výherci aukce nabízím doprovod do společnosti, popřípadě schůzku - restaurace, kino, tanec," píše Monika, o kterou můžete usilovat do 31. srpna. A cena? Jako tři krabičky lepších cigaret - 255 kč.

Kde se obchoduje s intimitou?

I když by si někteří jedinci mohli myslet, že celý internetový projekt, kde se draží sex, vznikl pouze v hlavách redaktorů Blesk.cz, není to pravda. Děvčata a ženy skutečně nabízí hříšné chvilky na serveru prodejsex.cz.

Aniž bychom chtěli rozdávačným podnikatelkám dělat reklamu, budeme celý projekt dále sledovat a také se podíváme, zda jejich kšefty neodporují zákonům České republiky. Sledujte dále Blesk.cz, brzy přineseme další podrobnosti.

Máte osobní zkušenost se serverem prodejsex.cz, nebo s jiným obchodováním se sexem na internetu? Podělte se o ně v diskusi!

geejitka ( 19. srpna 2010 12:55 )

přesně tak i když zrovna tato holčina nevypadá, že by byla nějaký svatoušek

sarka.q ( 17. srpna 2010 22:58 )

Zdá se mi to velmi podivné.... Ne že bych nevěřila tomu, že někdo prodává své tělo na internetu, ale těm ilustračním fotografiím. Spíš si myslím, že je novináři stahují z netu. To že dáte někomu černý proužek přes oči, neznamená, že nikdo tu osobu nepozná. Ne, kdo ji zná, ten ji pozná. Tato dívka se například od ledna 2010 na svůj účet nepřihlásila, jak tedy aktivně prodává své tělo? Hmmmm? http://fotoalba.centrum.cz/~guest~/photo.php?pid=6254226

zirafa ( 17. srpna 2010 15:52 )

njn, když jseš hnusnej chlap s křivým nosem a hovězími závěsy, tak ti nezbývá než ho občas za prachy smočit do 1000x protažený 3,14či.... doufám, že na tomhle už nic závadnýho neshledáte.... jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, vážení....

akrapaz ( 17. srpna 2010 14:22 )

suprově napsaný - pokud mezinožka řasnatá je schopna vydělávat, tak proč ne? Proti gustu žádnej dišputát. A pokud je holka finančně rozumná a bude si prachy šetřit, tak má zajištěnou budoucnost s výhlidkou na vlastní domeček!

bosomfriend ( 17. srpna 2010 10:27 )

tak holky hurá na disku a , užijte si a potom najděte sponzora na zaplacení plastiky. A znovu a znovu. Tunézanky s tím mají bohatí zkušenosti.

Zobrazit celou diskusi