Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ztracenou Kristýnku (6) našli u kamarádek

V Praze 6 se ztratila šestiletá Kristýnka Kubíčková
V Praze 6 se ztratila šestiletá Kristýnka Kubíčková  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, šim - 
22. července 2010
11:23

AKTUALIZOVÁNO: Dobrá zpráva! Ztracená šestiletá holčička Kristýnka Kubíčková se našla! Byla u svých kamarádek, kde přečkala noc.

Kriminalisté dívku našli dnes v dopoledních hodinách v bytě jejích kamarádek. Informovala o tom policejní mluvčí Ivana Ježková s tím, že policie děkuje veřejnosti za pomoc při pátrání.

Policisté vyhlásili pátrání po dívce dnes ráno. Svědci ji naposledy viděli ve středu kolem 19:00 na dětském hřišti v Bendově ulici v Praze 6. Byt, v kterém ji našli, se nacházel právě nedaleko tohoto místa. V bytě u matky svých kamarádek dívka přespala, upřesnila Ježková.

anasyi ( 24. července 2010 13:47 )

ganzi,tohle chapu,ale nejde mi do hlavy,ze matka Kristynky potom nevedela kde je mala,pokud by ji nechala prespat u kamaradky?

e.44 ( 22. července 2010 22:32 )

sorry, já to pochopila opačně

franta15 ( 22. července 2010 22:25 )

Tak jak se to popisuje to nebylo, toto je varianta dohodnutá mezi hroznou matkou, které se ztratí dítě a ona ani neví jak a nějakou paní, možná vůbec ne maminkou kamarádek. Dítě se ztratilo, protože jeho matka neměla vůbec situaci pod kontrolou. Možná je v tom alkohol, drogy nebo chlapi. Jejího dítěte se ujala paní, která s tím hned neběžela na policii, možná proto že věděla jak se to stalo. A celou věc vyřešili obě ženy touto dohodou, pro policii nebo i pro lidi. Normálně žádná matka neudělá to co udělala tato, ani ta paní, která jí nechala jen tak u sebe přes noc to nenechá jen tak, ať už ví kdo je matkou holčičky nebo to neví. Policie by to měla v každém případě prošetřit a vyjasnit, protože to příště nemusí pro tu malou dopadnout tak dobře jako teď. Pořád si myslím, že všechny tyto pátračky po dětech by měli rodiče zaplatit, stejně tak jako to, že policie čím dál víc provozuje jako přidružené služby účast na sportovních akcích a zaplatíme to vždycky my všichni. Kdo chce dělat takové excesy měl by vědět, že ho to bude stát spoustu peněz. Někteří lidé by se možná vzpamatovali a policie by měla peníze na platy civilních zaměstnanců. Každý špás něco stojí, jak říká jedno přísloví.

zirafa ( 22. července 2010 22:21 )

tak tohle mě fakt pobavilo...

e.44 ( 22. července 2010 20:57 )

Kdyby to bylo normální, tak by se snad máma Kristýnky nejdřív poptala po kamarádkách, než zalarmovala policii.

Zobrazit celou diskusi