Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ve Zlíně se zapálila žena! Zemřela!

Autor: mivr, sč - 
15. července 2010
08:12

AKTUALIZOVÁNO: Přímo na náměstí na lavičce se proměnila v ohnivou pochodeň ve středu okolo poledne místní žena (41). Utrpěla popáleniny druhého a třetího stupně na 80 % těla. Po ošetření v Baťově nemocnici byla vrtulníkem transportována do popáleninového centra v Brně, kde zraněním podlehla.

Ženu jménem Věra, znali dobře strážníci. Patřila k nepřizpůsobivým osobám a ještě s další známou výtržnicí Olinou se střídaly v obtěžování. Zvláště, když si přihnuly alkoholu. "Řešili jsme ji mnohokrát. Nabízí sex, odhaluje se, pokřikuje na děti oplzlé výrazy," konstatoval jeden ze strážníků.

Žena seděla pod lipami na lavičce. Podle svědků se údajně polila hořlavinou a zapálila zapalovačem. PET lahev s benzinem nebo ředidlem byla odhozena ve výsadbě květin. Zapalovač ležel na  zemi. Na lavičce zůstala ohořelá taška. "Vše se muselo odehrát rychle. Registroval jsem, že tam sedí a pak jsem uslyšel šílený řev. Stála a byla celá v ohni. Pak se kymácela s rukama nahoře a spadla na zem. Chrstnul jsem na i kelímek s vodou, který jsem měl zrovna v ruce. Vodu jsem doplňoval z blízkého pítka," uvedl mladík, který byl u neštěstí.

"Zavírala jsem v kanceláři okno, když jsem uslyšela šílený křik. Nahlédla jsem ven a viděla ohnivou kouli," uvedla Pavlína Holubová (23). Ženu pomáhali hasit i ostatní lidé, kteří byli v blízkosti. S vodou přiběhli i zaměstnanci magistrátu. Než přijeli hasiči, Věra byla uhašena a odvezla ji záchranka.

Přímo na náměstí na lavičce se proměnila v ohnivou pochodeň dnes okolo poledne místní žena (41). Utrpěla popáleniny druhého a třetího stupně na 80% těla. Po ošetření v Baťově nemocnici byla vrtulníkem transportována do popáleninového centra v Brně.

e.44 ( 15. července 2010 21:42 )

žirafo, to nebude tím vedrem. Tímhle měknutím mozku jsou postiženi celoročně.

bagr1946 ( 15. července 2010 20:06 )

>CO JI CEKALO>>IK HAVLUM A SPOL

anka ( 15. července 2010 19:00 )

Buh lidi miluje a netresta.....

waserman ( 15. července 2010 17:29 )

Buď jsi seděl dlouho na slunci nebo potřebuješ nakopat ..... Běž se vycpat s takovými kecy

zirafa ( 15. července 2010 14:13 )

vždyť jsi to měla dobře, ganzanie.... ta vedra mají opravdu destruktivní vliv na mozek.... já už se ani neplazím, já sedím, ležím, nebo se nechávám nosit...

Zobrazit celou diskusi