Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vysvědčení je letos natřikrát!

Autor: krč, mor, uá, tch, hto - 
26. června 2010
23:07

Pěkné zmatky letos v rozdávání vysvědčení nadělala pravomoc ředitelů škol udělovat volno. Část žáků dostala vysvědčení v pátek, a prodloužila si tak prázdniny skoro o týden. Málokteří mají větší štěstí – dostali ho ve čtvrtek nebo dokonce dříve.

Většina má ale smůlu. Musí si počkat až do středy 30. června. Ve třídách bude dětem o to smutněji, že konečně přichází vytoužené letní počasí.

Já už mám prázdniny

Louny
Už několik dní má sladké volno Alice Rusinová (17) z Obory na Lounsku, která ukončila třetí ročník Střední zemědělské školy v Žatci. Žáci dostali vysvědčení ve čtvrtek, do školy ale nechodí už od 17. června. „Nejvíc mě těší, že nemusím vstávat,“ svěřila se budoucí chovatelka koní.

Já už mám prázdniny Já už mám prázdniny | Jana Ulrichová

Nám v pátek právě začaly

Pardubice
Verče (15), Kačce (15), Domče (14), Verče (15), Elišce (15), Kilai (15), Anně (14), Míše (15), Tese (15), Aduš (15) i Kítě (15) ze školy v ulici Nadporučíka Eliáše v Pardubicích v pátek začaly vytoužené prázdniny. Všechny děti z druhého stupně navíc nastupují do školy až 6. září.

Nám v pátek právě začaly Nám v pátek právě začaly | Jaroslav Krčál

My se ještě musíme učit

Karlovy Vary
Prázdniny? Kdepak! Až příští týden… „Vysvědčení bude u nás až ve středu,“ řekla učitelka angličtiny Ivana Frousová ze školy v Nové Roli na Karlovarsku. „Poslední dny už jsou volnější a učitelé jsou hodní,“ usmála se páťačka Valerie Šlajerová (11).

My se ještě musíme učit My se ještě musíme učit | Kateřina Moravcová

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nyctereutes ( 27. června 2010 00:21 )

Zemědělky vždycky končily v půlce června a to z důvodu praxe, která probíhá o prázdninách. Tak se uklidněte...

Zobrazit celou diskusi