Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Natálka (3) slavila narozeniny doma

Natálka konečně slaví narozeniny doma, pohromadě s mámou, tátou a svými sestrami
Natálka konečně slaví narozeniny doma, pohromadě s mámou, tátou a svými sestrami  (Autor: Ivana Žáková)
Autor: iža, hto - 
14. června 2010
05:00

Konečně doma se svojí milovanou rodinou oslavila své třetí narozeniny Natálka Kudriková. Od zápalných láhví na osmdesáti procentech těla popálená dívenka se radovala z dárků a obřího oříškového dortu v novém domě v Budišově nad Budišovkou.

Rodiče na oslavu pozvali na padesát hostů. „Přišli příbuzní, ale také lidé, kteří nám v těch nejtěžších chvílích pomohli. Velmi si jich za to vážím a pozváním jsem jim chtěla projevit i mé poděkování,“ řekla Blesku máma Anna Siváková (28).

Mezi hosty byli i přátelé, kteří se obětovali a vozili více než rok popálenou matku a poté i Natálku do Fakultní nemocnice v Ostravě. Natálka měla od rána dobrou náladu a nemohla se oslavy dočkat. Od svých sester dostala botičky, šaty a panenku. Od rodičů nafukovací auto s balonky.

Na předchozí narozeniny Natálky vzpomínají rodiče se slzami v očích. Loni 13. června jí přinesli dort (Blesk byl u toho) na dětskou jednotku intenzivní péče do fakultní nemocnice. Natálka tehdy byla v kómatu a bojovala o život. O ten ji loni 18. dubna ve Vítkově málem připravili čtyři mladí extrémisté, kteří se tento měsíc zpovídají u soudu z pokusu o vraždu na více lidech a hrozí jim výjimečné tresty.

jebuba ( 30. června 2010 19:47 )

celá věc je divná.Otec kriminálník,matka po požáru v pořádku,kde byla?Na oslavu narozenin pozvou 50 lidí,moc by mne zajímalo,kdo to platí.Otec dostane amnestii,tomu opravdu nerozumím.Kde se píše o chlapci,kterého přepadli cikáni?

jeniklara ( 15. června 2010 20:06 )

Abyste se z ní už taky nepo.... Co Patrik ten už je taky doma?

anasyi ( 15. června 2010 01:16 )

co takhle napsat o tom chlapci z Krupky?Jak se mu dari?

mrum ( 14. června 2010 23:05 )

Proč - když sem zas cpete Natálu - není tu ani zmínka o tom, jak se daří tomu klukovi z děcáku, co ho jen tak surově zmlátila banda cigošů???????????

eremita ( 14. června 2010 22:29 )

nemusela tolik vytrpět, kdyby se rodiče postarali nejdříve o ni než o sebe, jak by jednal asi každý. Pozitivní diskriminace nic nezmění na faktu, že obsadit dům, který patrří jinému majiteli, je trestuhodná lumpárna a amnestie pro zloděje alibismus.

Zobrazit celou diskusi