Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie pátrá po rok a půl staré dánské holčičce

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hto, ČTK - 
1. června 2010
19:14

Policie prosí o pomoc při pátrání po rok a půl staré Dánce Karoline Kovacové. Holčička může být podle policie v ohrožení. Naposledy bylo dítě viděno ve Zlosyni na Mělnicku, kde má trvalé bydliště.

"Oznámení o pohřešování podala babička dívenky dne 1.6.2010 v odpoledních hodinách," uvedla policie, která zároveň vyhlásila pátrání po dívčině matce, Janě Kováčové (23). Holčička byla s ní a otcem viděna naposledy v pondělí ve 14:00. Do úterních večerních hodin se však nikdo z nich nevrátil, ani o sobě nepodal zprávu.

Viděli jste ji?

Dítě se narodilo koncem listopadu 2008, měří zhruba metr, vypadá na svůj věk. Holčička má hnědočerné oči a hnědé vlasy. Měla na sobě růžové tepláky, pruhované body a růžovou šusťákovou bundu.

Policie žádá každého, kdo by měl informace, aby volal přímo na linku 158 nebo kontaktoval nejbližší policejní služebnu. Lidé mohou telefonovat také na mobilní číslo 606769855.

pepazdp ( 2. června 2010 16:17 )

A podle policie měří 60 cm a podle Plesku asi 1 metr. Trochu velkej rozdíl, cóóóóó?

bjutifl ( 2. června 2010 15:16 )

Tak to nevypadá, že by babička fotku neposkytla. Jenom se kupodivu ta fotka nedostala Blesku do pařátků. Jenom bych dodala, že ta holčička na fotografii je trochu víc " opálená". Tenhle fakt vysvětluje to, co mi bylo od začátku divné, a to že jde o Dánku s trvalým bydlištěm ve Zlosyni.

e.44 ( 2. června 2010 14:50 )

Na Seznamu, v rubrice Policie české republiky, podrubrika hledané osoby, je fotka Karolínky Kovacové.

znojmacka ( 2. června 2010 12:04 )

..jo, asi má anka pravdu.. já ale zas nepochopím to, jak může být někdo schopnej jen podle popisu barvy vlasů a očí ( a růžovýho oblečení opravdu netypickýho pro holčičku ) policii pomoct najít tu malou.. Proč babička neposkytne fotku toho dítěte a jejich rodičů, je šance, že je někdo venku takhle pozná.. Jinak si taky spíš myslím, že jsou v pořádku, když je s obouma rodiči- i když.. v dnešní době člověk neví.. jakej je vztah mezi rodiči no a nebo nešťastná náhoda- déšť, padající stromy, bouřka v lese, můžou bejt někde a čekat na pomoc.. Ale v každým případě hrubej popis hledaných je teda o ničem.

anka ( 2. června 2010 03:22 )

mozna v tom jsou urcita pravidla, ze po malem diteti se muze patrat ihned....po dospelych osobach az po urcitem case...

Zobrazit celou diskusi