Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ředitel z Výměny manželek: Je postrachem školy!

Autor: Pavla Drlíková - 
11. března 2009
05:00

Poslední díl Výměny manželek, kde se "předvedl" ředitel Základní školy Letců Raf v Nymburku Jiří Cabrnoch (41) jako arogantní despota vyvolal lavinu negativních reakcí. A jeho chování potrvdili včera Blesku i bývalí a současní zaměstnanci školy!

Učitelé se shodují: „Nic v televizi nehrál!“

Více Jiřím Cabrnochovi ve Výměně manželek čtěte zde.

„Naštěstí jsem ze školy už odešla, ale kvůli špatnému chování k podřízeným odešlo už více kvalifikovaných a kvalitních učitelů,“ říká bývalá zaměstnankyně, která poprosila Blesk o anonymitu ze strachu před Jiřím Cabrnochem, který jí prý při odchodu ze školy dělal velké problémy.

A její slova potvrzují i současní zaměstnanci školy. „V té televizi, to byl přesně on. Arogance sama. Jenže tady se mu nikdo neodváží postavit,“ vyjádřila se další z učitelek základní školy.

A její vedení se neocitlo pod "palbou" stížností poprvé. Už před měsícem se stížností jedné z učitelek zabývala i Česká školní inspekce a městský úřad.

„Paní učitelka, které se to týká mě chce zničit. A Výměna manželek jí k tomu pomohla. Ve škole byla kontrola ze školní inspekce, hygieny a proběhl i vnitřní audit zřizovatele školy, kterým je město. Neshledaly žádný problém kromě malé administrativní chyby,“ řekl včera Blesku ředitel Cabrnoch.

„On to holt pan ředitel umí dobře zamést pod koberec, navíc město ho podpoří, protože ušetří velké peníze za topení. Vždy odpoledne ho ve škole vypíná a žáci tu pak zvláště po víkendu musí sedět v bundách,“ rozhořčují se někteří učitelé. Sami však stížnost nepodají, protože mají strach z postihů, případně vyhození ze školy.

fufnik ( 11. března 2009 19:34 )

Pan ředitel-JE TO NESKUTEČNÝ ,SEBESTŘEDNÝ,UBOHÝ ODPAD

w.mojko ( 11. března 2009 18:01 )

dodatek: inteligentní člověk by se nikdy nepřihlásil do pořadu typu Výměna manželek... Co vy na to, pane inteligente, zvedl jste si sebevědomí? Možná to nedalo vám nic, no vašemu okolí jste předvedl svoji pravou tvář...

w.mojko ( 11. března 2009 17:55 )

Oba tatínkové jsou arogantní hulváti a despoti.Jeden VŠ,který je omezenej pouze na svoje /ubohé/ já,je to v podstatě vzdělanej primitiv. Druhý je primitiv,jeho mozeg se zastavil někde mezi žaludkem a svaly. Lituji paní ředitelovou,divím se,že dokáže s takovým buranem,který si nevidí dále od nosu,žít. Nemusí být několik hodin pozitivních záběrů,stačí,když se na pana ředitele podívá člověk, slyší jeho jedinou větu a stačí. Jak může takový člověk dělat ředitele školy?Vést kolektiv pedagogů? Vést žáky k lidským hodnotám? Když sám neumí co je úcta a tolerance k nejbližším lidem?

drobek ( 11. března 2009 15:34 )

Proč tratíš čas sledováním pítchovin.Není lepší si zasportovat,pospat,poslechnout cedéčko?? Případně pomilovat

natty ( 11. března 2009 14:42 )

Ten jejich synátor bude po výměně manželek ve škole určitě doost šikanovanej, pokud teda nebyl už předtím Díky tomu co z něj papánek udělal...nesamostatný rozmazlený děcko, který si pomalu neumí bez tatínka ani uprdnout...hlavně, že se mu po 7 dnech po mamince ani nestýskalo...SKVĚLÁ VÝCHOVA!!!

Zobrazit celou diskusi