Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřeb Baudyše (†63): Jeho ženy se potkají nad rakví

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: koc, gib, jak, valK - 
28. srpna 2010
05:00

S datem pohřbu exministra Antonína Baudyše (†63), který zemřel v úterý na rakovinu mozku, dělá jeho rodina tajnosti. Blesku se ale podařilo zjistit, že poslední rozloučení bude v úterý v Praze.

Dá se čekat, že se tu setkají dvě Baudyšovy ženy, mezi nimiž panují mrazivé vztahy. Pohřeb domlouvali s exministrovou ženou Pavlou Baudyšovou Jirků jeho synové.

Exmanželka Zuzana Baudyšová se toho nezúčastnila, odjela do Bruselu. Na poslední rozloučení se stále milovaným člověkem ale v každém případě přijít chce. A nad tím, že se tam setká s tou, která jí manžela po 44 letech odvedla, prý nepřemýšlí.

Podle ní to vše přinesl život a tak to má být. Jak ale zvládne chvíli, kdy bude náhle stát tváří v tvář své sokyni? To je zatím ve hvězdách, kterým její exmanžel chtěl tak rozumět!

anasyi ( 28. srpna 2010 21:19 )

gogo,ja jsem vyjimka....

ales1 ( 28. srpna 2010 17:16 )

a vy jste tu domovnice či co? Pište o článku, o blesku, třeba o své menopauze.

andik.ha ( 28. srpna 2010 17:14 )

Nejhorší je ze všech syn. Dělá ze sebe pokračovatele astrologa. To co tady píšou jen opsali a vytáhli z jeho bloku na kterým to zveřejňuje. Má tam nekrolog a všechno. Takže na druhou stranu - když to někdo s rodiny takle veřejně vyvěsí nesmí se někdo divit, že to někdo zneužije.

seba ( 28. srpna 2010 17:01 )

Nejak se mi jevi, ze tu otravujete vy, svymi hloupymi a zcela nevhodnymi poznamkami. Ctowna tu dnes vidim poprve, ale vy jste nalezly ve vsech diskuzich a " snazite se byt vtipny a chytry"

susanah ( 28. srpna 2010 16:51 )

jestli manželky nebo syn, ale někdo si na funuse Baudyše mastí kapsu. Blesk to nedělá bez jejich vědomí. Je to nechutné a nikoho to nezajímá. Už s tím seriálem o Baudyšových přestaňte.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa