Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paroubek: Jedu se nudit s Petrou do Francie

Paroubek ohlásil, že jede do Francie. Bude se tam nudit s manželkou Petrou.
Paroubek ohlásil, že jede do Francie. Bude se tam nudit s manželkou Petrou.  (Autor: David Malík)
Autor: dri, jos - 
18. srpna 2010
16:35

Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek stále plní svůj facebookový profil pestrou směsicí výpadů, neotřelých hlášek a informací o svém soukromí. Teď ohlásil, že se jede s Petrou nudit do Francie.

Když redaktoři Blesk.cz zmínili Paroubkův výrok v Otázkách Václava Moravce, kde v neděli uvedl, že se s manželkou Petrou poslední dobou nudí, dalo se čekat, že Paroubek ihned zareaguje. A expremiér nezklamal.

"Tím, s kým se nudím rád, je moje žena. Ve středu se jedeme nudit – tedy trávit volný čas – do Francie," napsal na svůj facebookový profil Paroubek.

Proč Paroubek zaměňuje slova "nudit se" a "trávit volný čas"? Inspiroval ho k tomu prý francouzský panovník Ludvík XIII. V románu Alexandra Dumase Tři mušketýři ale Ludvík XIII. při "nudění se" dobrou náladu zrovna nemá... Snad to v nejbližších dnech nehrozí Paroubkovi a výlet si po boku Petry užije.


Co o Ludvíkovi XIII. říkají historici?

Stal se králem v devíti letech. Regentkou byla ustanovena Marie Medicejská. Byl mrzoutským a samotářským dítětem, o kterého se starala nikoliv jeho sobecká matka, ale kuchaři, panoši, komorníci a vychovatelé. Jeho matka doufala, že zanedbáváním jeho výchovy a prohlašováním jeho mentální slabosti a zaostalosti (král občas koktal) prodlouží jeho nezletilost a tak svou regentskou vládu. (více o Ludvíkovi XIII. najdete ZDE).

ondra74 ( 19. srpna 2010 20:03 )

No vono to mas tezky, kdyz von ten Topolanek se nesnazi neustale se zviditelnovat. Zrovna tak Talmanka. Vono to jednoho fuckt nakrkne, kdyz nejvetsi rival Paroubka bude prednaset na VS a o Paroubka neni zajem, to musi byt k zesileni )) A jeste malej dotaz,nasi sousedi jeli na dovolenou taky do Toskanska, mam si dat bacha, jsou to taky mafiani ????

warumfernet ( 19. srpna 2010 19:31 )

je to už nuda pořád se obouvat jen do Jirky a Petry, zatím co Mirek se s novou milenkou válí v Toscánsku s mafiánkama za poctivě našetřený prachy.

ondra74 ( 19. srpna 2010 18:17 )

Nevidime, my vidime akorat staryho obarvenyho vola, kterej uz nestaci mlade nadrzene manzelce, tak se "nudi" a v noci seka travu, hahaha

jozefka ( 19. srpna 2010 15:48 )

No toš vidiš Ogare , taký si múdry a dycky víš jakú notéčkú psat a tú socka nebo čeho vlastna peskyrovat a včilkaj nerozumíš ničeho . Ale v temto Ogárku teho néni jazykom víš? Lebo kde ničeho néni , tam sa rozumu nalét nedá . Teda si z teho ničeho nedělaj , lepši už to nebude.

e.44 ( 19. srpna 2010 13:44 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa