Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Talmanová: Proč nemá Topolánkovo příjmení?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová - 
15. srpna 2010
06:02

Je už sice oficiálně manželkou expremiéra Mirka Topolánka (ODS, 54), podle jména byste to ale nepoznali. Lucie Talmanová (ODS, 43) si totiž i po svatbě nechala dívčí příjmení.

Pod ním na podzim kandiduje do Senátu na Kutnohorsku. Talmanová i Topolánek o svatbě ani svém vztahu mluvit nechtějí. Příjmení Lucie ale prozradila oficiální senátní kandidátka ODS.

Proč si Talmanová odmítla vzít jméno svého muže? Podle zdrojů z jejího okolí zřejmě nechtěla být paní Topolánkovou číslo dvě. Jako tu první mají totiž lidé zafixovanou Topolánkovu první ženu Pavlu (53).

Lucie si ale nezvolila ani variantu, že by mohla užívat obě jména. Přitom malý Nicolas (3), který se narodil jako nemanželský, je Topolánek. Talmanová se teď, stejně jako dřív neúspěšně Topolánková, pokouší uspět v senátních volbách.

Pokud se jí náhodou podaří zvítězit, platově si pohorší. Jako místopředsedkyně Sněmovny brala dokonce 112 500 korun měsíčně! Senátoři mají 61 400 korun (jen letos je plat ústavních činitelů snížený o 4 %) a náhrady od 31 900 do 43 300 korun měsíčně. O rodinný rozpočet se ale novomanželka bát nemusí.

Topolánek i jako nezaměstnaný své rodině dopřává. Nedávno si pro ni například pronajal luxusní vilu v italském Toskánsku.

bosomfriend ( 16. srpna 2010 13:43 )

A nyní už otevřela zadní vrátka a bojuje sama o místo do senátu pod dívčím jménem.

5mira7 ( 16. srpna 2010 09:15 )

kendex - Když někdo může volit Kalouska, tak už se nedivím, že někdo zvolí jí.

komentator ( 16. srpna 2010 08:13 )

Krásný příklad dali odéesáci Dalík nebo Řebíček. Za 3 roky Topolánkovy vlády si pořídily majetek v hodnotě stovek milionů korun. Navíc prý poctivě platili daně. Holt kdo umí ten umí....... Berte si příměr z pracantů Řebíčka a dalíka. V ODS jsou pouze schopní (všeho?) podnikatelé......

komentator ( 16. srpna 2010 08:06 )

Je to pravda. Talmanka jezdí pouze do Topolovy vily Toskánsku, na kterou Topol a Dalík vydělali "tvrdou prací", když byl Topol premiérem. Dalíkovi prý musely platit firmy, které chtěly získat státní zakázky.

stastnyjim ( 15. srpna 2010 20:30 )

Já se divím, proč tady takového vulgárního primitiva nechávají. Copak se tu člověk může vyjadřovat jako primitivní hovado? Myslel jsem si že ne. Ale tento výkvět vulgární tuposti a idiotské sprostoty se zde prohazuje pořád.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa