Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trapný výstup Radka Johna v ČT očima čtenářů Blesk.cz

Video se připravuje ...
Autor: rvs - 
14. srpna 2010
05:00

Výřečnost ministra vnitra Radka Johna zklamala na plné čáře! Nebyl schopen odpovědět na jednoduchou otázku moderátora Martina Veselovského, týkající se náplně práce náměstka Michala Moroze. Místo odpovědi si John hrál na Jamese Bonda a mluvil o tajných strategiích a koncepcích. Co si o televizním trapasu, který už na internetu dostal přezdívku Biomasa 2, myslí čtenáři Blesk.cz?

Názor čtenářů: John je nejbezradnější ministr

Opravdu by pan ministr ohrozil konkrétnější odpovědí českou bezpečnost? "Na první pohled bylo zřejmé, že John vůbec neví, co by měl vědět a snaží se vycouvat tím, co říkal. Přece by nic neprozradil, komentátor na něm pouze chtěl, aby řekl, čeho se ta plánovaná strategie týká, proč byl k tomu někdo pověřen. John mi opravdu připadal v tomto pořadu zaskočený naprosto normálním dotazem," myslí si čtenářka Bára.

Podle diskutujícího s přezdívkou Gevi je Radek John dokonce nejbezradnějším ministrem v současné české vládě. "John si vydupal ministerstvo vnitra. Zatím se jeví naprosto bezradně. Jeho výstupy v médiích jsou vágní a nemají konkrétní obsah. A vyjadřovat se k problému Kajínek, to bylo jen populistické gesto, protože John dospěl k závěru, že národ si udělal z Kajínka romantického psance, někoho jako byl Edmond Dantes. A tak nejbezradnější ministr má jedno z nejdůležitějších ministerstev," píše Gevi.

Ani diskutující Amaea nového ministra vnitra rozhodně nešetří: "Abych to upřesnil: ten člověk neví o fungování ministerstva vnitra ale naprosto nic! Až je mi ho skoro líto. Ale korýtko má a to je pro bývalého vymetače rautů věc zásadní."

Názor čtenářů: John nesměl prozradit tajné informace

Ne všichni čtenáři jsou ale Johnovým televizním vystoupením pobouřeni. Jsou i tací, kteří se ho v diskusi naopak zastávají. "Na tom videu je k smíchu jenom moderátor, který se snaží až trapně dostat z Johna informace, které by správně měly být pro veřejnost nedostupné, vzhledem k tomu, že se jedná o ministerstvo vnitra," píše diskutující e.44.

"Jestli se někdo ztrapnil, tak to byl pan moderátor, ale rozhodně ne Radek John. Tohle srovnávat s biomasou je tak trochu mimo mísu. A že Johna moc nemusím," připojuje se Bernadette.
"No tak vtipný to celkem je. Ale je 100 %, že John určitě věděl, co Moroz bude dělat, jen to nechtěl prezentovat veřejně. K jeho smůle je, že ještě neumí mluvit tak, aby zároveň nic neřekl. John se pomalu, ale jistě stává lovnou zvěří novinářů, je mi ho líto. Je mi milejší na vnitru John, než 100x zkorumpovaný Langer," píše Carmela85.

bosomfriend ( 16. srpna 2010 13:40 )

A potom Vám začnou lidé věřit pane JOhne. Dosud mám z toho dojem , že zametáte stopy.

mash ( 16. srpna 2010 10:39 )

Jám mám s Johnem jiný problém. To, že v TV vystupuje, jako imbecil, mě trápí snad až jako poslední. 1) Moc mu nevěřím. Jeho velmi vysoká funkce v organizaci napojenou na velmi podivné lidi vysávající státní (pražské) peníze, či peníze ze státní VZP, je pro mě absolutní STOPKOU pro ministrování tohoto muže. 2) Mám velkou pochybnost o tom, že VV řídí právě John. Podle jeho podivných reakcí, ale i podle některých svědectví, jsou VV řízeny "tvrdými podikateli" z agentury ABL. 3) Jak může Johnovi někdo věřit, když asi 7 let úspěšně lhal člověku nejbližšímu - své ženě. Jak my máme poznat, že John zase někde netají nějakou tu "bokovčičku"?

pavko2 ( 16. srpna 2010 09:42 )

Ve Vašem projevu cítím prvky debility.

bosomfriend ( 16. srpna 2010 07:46 )

pane ministře. to musí výt ve 4hod. ríno milí překvapení pro kmotry.

komentator ( 15. srpna 2010 11:00 )

Z Johna se stal trapnej paňáca. Dělá to, co mu nařizují sponsoři strany VV. Zejména prý posluhuje multimilionáři Bártovi, který je ministrem dopravy. Smutnej a trapnej osud investigativního novináře Johna, kterému jde o koryto.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa