Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Topolánek bude přednášet: Co studenty naučí?

Fotografie
Mirek Topolánek se chystá na pedagogickou dráhu...  (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová - 
10. srpna 2010
12:51

Po měsících zahálení na dovolených v luxusních bazénech má expremiér Mirek Topolánek (ODS, 54) konečně práci! Tedy práci… Půjde spíše o poslání. Stane se učitelem na pražské Vysoké škole ekonomické. Bude přednášet o tom, jak rozhodnutí politiků ovlivňují chování ekonomiky. V této oblasti je Topolánek zajisté fundovaný. Studenti se u něj ale můžou přiučit i lecčemus dalšímu.

Přednáška: Ekonomická dovolená

Přednášky by mohl Topolánek přizpůsobit semestrům i počasí. V létě by studenty mohl vzít na odbornou stáž do vily v italském Monte Argentariu. Vila, jejíž pronájem stojí na měsíc asi 800 tisíc korun, skýtá dost prostoru pro práci studentů ve skupinách. V pauzách může Topolánek vzít unavené studenty odpočinout na jachtu, kvůli níž se pak hladce prohrávají volby.

Seminář:: Jak nakopnout diskuzi

Takovou výbušnost, jakou mají některé rétorické projevy Mirka Topolánka, pochytí studenti od někoho jiného stěží rychleji. Když před reportéry gay časopisu promluvil o tom, co to je obyčejný Čech, mnozí se nestačili divit. „No to je přeci vepřo-knedlozelo, v podstatě je třeba všechny zavřít a nakopat do prdele,“ odpověděl si expremiér. Rozpoutal tím nevídanou smršť.

Seminář:: Nahota na export

V ekonomii je dobré umět, jak produkt dobře a výhodně prodat. O tom Topolánek něco ví. Poté, co trapně nahý zapózoval u bazénu italského premiéra Silvia Berlusconiho, oblétly jeho fotky celý svět. Pro propagaci Česka tak udělal během pár dní víc než za celou svoji politickou kariéru.

Seminář:: Kouzla s rodinným rozpočtem

Majetková vypořádání, placení alimentů, jak si žít na vysoké noze bez ofi ciálního příjmu a další užitečné znalosti nasbíral Topolánek během posledních bouřlivých let. Exmanželce Pavle musel nechat všechen majetek a ještě jí vyplatit 1,8 milionu korun. Přesto ani jako nezaměstnaný nestrádá.

Přednáška:: Jak zneškodnit novináře

Jak zacházet s médii, o tom může Topolánek přednášet hodiny. Reportéři Blesku se přesvědčili na vlastní kůži, že si nebere servítky. Jeden fotograf od něj dostal levým hákem do spánku, dalšímu kopal do auta. „Vy kreténi!“ křičel na ně naposledy po své svatbě s Lucií Talmanovou.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

davidxy ( 29. srpna 2010 16:25 )

pořadovou přípravu.

davidxy ( 29. srpna 2010 16:24 )

kendex ( 13. srpna 2010 20:35 )

Pořád mi nebyl jasný důvod, proč se budou zvyšovat platy učitelů. Teď mi to začíná docházet.

oldedek ( 11. srpna 2010 10:47 )

Včera jsem u Kulhánků ve Volevčicích svolal vědeckou radu a několikahodinovém jednání jsme jednohlasně dospěli k názoru, že Topolánek naučí studenty ho*vno ...

bara ( 10. srpna 2010 23:50 )

jedině kdyby bylo 7 kulí, jak v Sarajevu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa