Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jandák: To je snad vzpoura! Petře jsem klíče nestrkal

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof - 
28. července 2010
05:00

Manželka exšéfa ČSSD Jiřího Paroubka (57) Petra (36) zvedla hladinu hormonů uvnitř partaje, zejména pak jejího poslance Vítězslava Jandáka (62). Ten jí údajně na sjezdu v roce 2007 balil a strkal jí klíče od pokoje do kabelky. „Nikomu jsem nic nestrkal. To je snad nějaká vnitrostranická vzpoura,“ řekl včera Jandák Blesku.

Jandák se náklonností k ženám netají, Petra prý ale ani není jeho typ. Celou kauzu bere s humorem. „Mně to je úplně jedno. Jen se usmívám,“ tvrdí.

Tři roky starou aférku na světlo vynesla tehdejší mluvčí sociální demokracie Květa Kočová. „Na sjezdu ČSSD v Brně, netuše, kdo je Petra Kováčová (jméno Paroubkové za svobodna – pozn. red.), jí do kabelky strkal klíče od svého pokoje,“ tvrdí o Jandákovi Kočová.

Historku pak prý k dobru dala sama Petra. Ta svým jednáním kauzu s Jandákem sama vyprovokovala, když prohlásila, že »nové političky koalice se na vysoké posty dostaly doslova a do písmene intimním stykem«. Strhla tím lavinu reakcí sympatizantek i odpůrkyň.

 


 

Čtenáři Blesk.cz: Sexy tělo versus sexy mozek?

Paní Paroubková si musela projít peklem, volit mezi Paroubkem a Jandákem – jeden větší fešák než druhej.

Sexy mozek versus sexy tělo? To měla Peťa těžké rozhodování.

Jandák se chová jako každej druhej mužskej – nic nového pod sluncem.

Vysvětlíte mi tu někdo, co je na tom Jandákovi tak přitažlivého, že by se mu ženy hrnuly do postele?

Ani mě to nepřekvapuje. Jandák ty klíčky dával pravidelně a vždy se nějaká chytla a šla do toho.

carodejnice398leta ( 31. července 2010 22:30 )

moje,docela dobrá kamarádka,která se (nemoralizovat!)živila jako tanečnice a striptérka a pohybovala se po různých podnicích a klubech(na moravě)mi vyprávěla nejednou pikantní historky o návštěvách těchto míst panem(nedávno ministrem kultury)Jandákem...je to už pár dost let-ale co bych nevěřila čemukoliv-jde li o "holky"a chlípnost v jeho"svatouškovském"případě "kulturního"a "poctivého"(tudíž i věrného )člověka-POLITIKA

carodejnice398leta ( 31. července 2010 22:23 )

carodejnice398leta ( 31. července 2010 22:23 )

carodejnice398leta ( 31. července 2010 22:22 )

komin ( 29. července 2010 20:49 )

by byla jako Ciciliona - porad by kricela - obtezuji me , obtezuji me ..... co jineho by tak ta nana mohla asi rikat....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa