Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Blesk donutil Bártu šroubovat značku na maserati

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Lukáš Gibiec - 
28. července 2010
05:00

Blesku se podařilo po několika reportážích donutit ministra dopravy Víta Bártu (36, Věci veřejné), aby dodržoval zákon. Konečně vzal do ruky šroubovák a na své luxusní maserati připevnil kovovou registrační značku. Tak, jako to mají všichni slušní motoristé…

Reportéři Blesku ho totiž nedávno načapali na jeho svatbě na zámku Mcely, jak jezdí jen s »espézetkou « v podobě samolepky na kapotě, což je nezákonné. Včera nás však ministr přesvědčil, že už věc napravil.

Do ministra své strany se pustil i dopravní expert a poslanec Stanislav Huml. Podle něj by měl Bárta »pykat« za to, že jezdil jen s nalepenou značkou. „Měl by se podrobit přestupkovému řízení jako každý jiný řidič,“ řekl Huml v ČT s tím, že by v takových případech mělo být do dvou měsíců rozhodnuto o tom, zda dotyčný přijde o řidičák nebo ne.

Ztráta řidičáku až na rok

„Věc nyní řeší dopravní inspektorát v Nymburku,“ řekl Blesku šéf dopravní policie Leoš Tržil, který tak reagoval na spekulace, že by se snad policie o případ nezajímala. I přesto, že si Bárta značku připevnil podle zákona, může přijít až na rok o řidičák a hrozí mu až desetitisícová pokuta.

Navíc to nebyl jeho jediný přestupek. Kdyby policisté z Nymburka chtěli striktně dodržovat padni komu padni, má Blesk důkaz, že Vít Bárta jel ze své svatby ještě bez rozsvícených světel…

606759:gallery:true:true

simeon ( 29. července 2010 13:45 )

donutit někoho ničit si vlastní majetek a ještě se tím chlubit jako by jste udělali dobrý skutek :-Q

hugu ( 28. července 2010 21:57 )

ta registrační značka umístěná v rozporu se zákonem,máte Blesku co napravovat.

eurodavid ( 28. července 2010 18:09 )

Proooooooooooosim te. http://www.sexshop123.co.uk/leather-belt-p-1351.html Tam to je o penezich a taky o funkci. Nez nastoupil na post ministra, musel se rychle ozenit aby o nem nepsali, jako o Slanecce.

zirafa ( 28. července 2010 17:52 )

david, myslíš, že ta svatba s ŽENSKOU byla jen kamufláž? no, někdy to tak dělají....

zirafa ( 28. července 2010 17:50 )

tak tím by se určitě nechlubil! proto mi neodpověděl....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa