Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ošklivky Kongresu USA: Vyhrála Tootsie!

Autor: šim - 
18. července 2010
17:49

Po povolební invazi krásných žen do Parlamentu vzniklo nespočet anket. Na předních příčkách se střídavě umísťují blondýnky VV a TOP 09. Ve Spojených státech rádi volí spíš 'ošklivky'.

Internetová anketa Sexy parlament vznikla v reakci na podobnou anketu, která hodnotila estetickou stránku Parlamentu Spojených států amerických. Zdaleka však nezašla tak daleko, aby zveřejnila také úplné dno ankety sympatie. Přestože se ohání prohlášením, že „výsledky hlasování na této stránce nejsou pro parlament České republiky ani pro vládu České republiky nijak právně závazné. Jsou pouze zábavné, případně závadné. Nelze je v žádném případě brát jako klíč pro výběr do řídících, exekutivních nebo i jiných funkcí. Případná podobnost s volebními výsledky je čistě náhodná.“

Na chvostu jsou 'Tootsi a Wood'

Zatímco se našinec dozví tedy jen to nejlepší, americká varianta se nebojí a zveřejnila desítku těch, kteří se umístili na posledních místech. S pouhými osmi procenty hlasů skončila Rosa DeLauro z Connecticutu, která pravda vypadá trochu jako kytarista Rolling Stones Ronnie Wood. Její kolegyně z předposledního místa Virginia Foxx, která je ze Severní Karolíny, je naopak trochu šmrncnutá filmovou Tootsi a seriálovým detektivem v sukních Jessikou Fletcherovou.

Nejkrásnější političkou je poslední manželka zpěváka Sonny Bona

Naopak za nejlepší šťabajznu Kongresu si Američani zvolili republikánku Mary Bono Mack (49), která byla poslední ženou zpěváka Sonny Bona. Ten proslul duem se zpěvačkou Cher a byl také otcem jejich dcery Chez, která nedávno podstoupila operativní změnu pohlaví.

Podrobné výsledky americké ankety najdete ZDE>>>

Dvojníky mají i čeští politici, Rath hned dva

Účelem samozřejmě není, z někoho si dělat legrácky. Každý je zkrátka někomu podobný, jen někdo někomu víc. V našem politickém rybníčku třeba takový David Rath, který se pro zpodobnění jako Chaplin (nebo Hitler - jak kdo chce) soudil s časopisem Reflex, nebo Jiří Paroubek, kterému se nelíbila nahá stylizace do slavného Brouka Johna Lennona.

Také Blesk.cz měl svoji anketu Miss Parlament, v níž před necelým měsícem zvítězila poslankyně Věcí veřejných Lenka Andrýsová (26). V anketě Sexy parlament zatím vítězí komunistka Jana Končická. Je fakt, že také u čtenářů Blesk.cz byla také jednou z favoritek také komunistka – Kateřina Konečná, která zaujala zejména tím, že se nechala vyfotit v zelené kamizolce, pod níž si nevzala podprsenku.

Shelby16 ( 19. července 2010 03:12 )

Taková Katka Klasnová to je klasa a ještě zachránila pejsky v útulku

jany ( 18. července 2010 22:42 )

"by jste" je hrubka.

jany ( 18. července 2010 22:41 )

co to je za lidi, kteří dělají takové ankety? a dochází jim, jak můžou ublížit někomu, kdo nic zlého neprovedl?

limak007 ( 18. července 2010 18:50 )

"Po povolební invazi krásných žen do Parlamentu vzniklo nespočet anket." Pouze otázka: Proč, proboha PARLAMENT s velkým písmenem? Nejspíš proto, protože je VELKÝ, že. Kdyby byl menší, napsali by jste menší písmenko?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa