Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Radek John má dvojníka?!

Autor: Oldřich Tichý, hto - 
13. července 2010
05:26

Budoucí ministr vnitra a vicepremiér Radek John má dvojníka! Blesk to zjistil prostým srovnáním.

Stačilo prozkoumat fotky ze svatby místopředsedkyně Sněmovny Kateřiny Klasnové (33) a nastávajícího ministra dopravy Víta Bárty (36) na zámečku Mcely na Nymbursku a srovnat je s Johnovými slovy v rádiu.

Vše ukazuje, že superluxusní svatby politiků z Věcí veřejných se zúčastnil John číslo 2. Skutečný politik byl v tu dobu jinde. Sice také na svatbě, ale nějaké mnohem skromnější. A zatímco pravý John i na svatbě pilně pracoval, dvojník se bavil na nočním mejdanu. Podoba obou mužů je ovšem neuvěřitelná – kdyby člověk nevěděl, že Radek John si založil image na své poctivosti, skoro by si myslel, že snad nemluví pravdu. Ostatně, přesvědčte se. Na vlastní oči!

Jak se měl John-politik

Pravý Radek John byl podle svých slov na svatbě, která nebyla luxusní. „Žádný milionářský mejdan,“ řekl v rádiu. Měl prý obyčejnou polévku s knedlíčky a svíčkovou. A bylo tak horko, že ani nepil alkohol. „Tady už se pije voda a lape po dechu,“ uvedl.

Johnův dvojník byl na luxusní svatbě, kde se střílelo z děla a létalo vrtulníkem Johnův dvojník byl na luxusní svatbě, kde se střílelo z děla a létalo vrtulníkem | Jiří Hadač, David Malík

Jak se měl John-dvojník

Svatba v Mcelích, které se zúčastnil Johnův dvojník, musela stát ranec. Nejdražší apartmá tam stojí 17 300 Kč, obyčejný pokoj 5100 Kč, domácí polévka 390 Kč. Svatebčany hlídali napoleonští vojáci, střílelo se z děla, létalo vrtulníkem…

Jak se měl John-politik

Rodinnou atmosféru a veselí mohl John svému dvojníkovi jen závidět. On se chudák ani na svatbě nevyhnul politice. „Byli tam lidi z různých odvětví z Věcí veřejných, tak jsme řešili, co jsme nestihli dořešit přes týden,“ popsal svůj program.

Dvojník jednal s majitelem ABL Matějem Bártou (s růžovou kravatou), John byl kdesi s véčkaři Dvojník jednal s majitelem ABL Matějem Bártou (s růžovou kravatou), John byl kdesi s véčkaři | Jiří Hadač, David Malík

Jak se měl John-dvojník

Na zámek se sjelo kolem stovky svatebčanů. Až na Johna to byli samí příbuzní a nejbližší známí pohádkově bohatého ženicha a krásné nevěsty. Žádný ministr či významný politik (ano, s výjimkou novomanželů). Prostě babičky, tetičky a hodně dětí.

Jak se měl John-politik

I Radek by se asi v noci rád pobavil, ale povinnost je povinnost. „Mezi dvanáctou a půl druhou jsem řešil otázky ministerstva vnitra,“ vylíčil, jak se pečlivě připravoval na novou roli. Je vidět, že to s obnovením důvěry lidí v politiky myslí vážně.

S kým jde Kateřina Klasnová pouštět lampion, když John tou dobou jednal o ministerstvu vnitra? S kým jde Kateřina Klasnová pouštět lampion, když John tou dobou jednal o ministerstvu vnitra? | David Malík

Jak se měl John-dvojník

Dvojník se nezdá! V neděli 24 minut po půlnoci ho fotograf Blesku zachytil s Kateřinou Klasnovou při pouštění lampionů přání. Ač právě prožívala svoji svatební noc, alespoň pro tuto chvíli dala nevěsta Johnovi-Nejohnovi přednost před manželem.

nextapache ( 21. července 2010 18:32 )

je to potvrzováno gaunery každý den

nextapache ( 21. července 2010 18:31 )

Ježišmarjá, múže být někdo tak blbej?

jamilen ( 14. července 2010 19:49 )

Na obou obrázcích je podle mne jedna a tatáž osoba. Znamínka na obličeji, vrásky a každý detail to potvrzují. Není možné, aby se na obličeji nenašla odchylka. I šedé vousy jsou shodné.

kecalistka ( 14. července 2010 10:33 )

no jo, je to smutné. p. Johna jsem měla celkem ráda, když dělal Na vlastní oči (nebo jak se to jmenovalo). Ale teď už ho nemůžu ani vidět. Navíc se obávám, že on vlastně nikdy nebyl tak dobrý člověk, jak by se mohlo zdát. Nemanželské dítě, politik talujplné strany VV, milionářské manýry. Myslím, že jeho hvězda, která zejména přinesla VV takový úspěch, brzo upadne...

arcaben ( 13. července 2010 20:34 )

A co?Tak má strach,že dostane po tlamajzně,tak se raději jistí=jistota je kulomet!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa