Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

»Čistič« John už vyhazuje šéfy policie

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ot - 
12. července 2010
07:23

Ještě ani neví, jestli se skutečně stane ministrem vnitra, ale už chystá čistky ve vedení policie. Radek John včera v televizi řekl, že 1. náměstkem ministra rozhodně nezůstane Jiří Komorous. A shánět novou práci už by si měl nejspíš i policejní prezident Oldřich Martinů.

Jedna z věcí, které Johnovi na vedení policie vadí, jsou malé úspory. Až nastoupí do funkce, představí prý kompletní reformu, jejíž součástí budou i personální změny.

Personální "čistky"

Už teď ale připustil, že šéf policie Martinů téměř jistě skončí. „Hrozně nerad bych znejistil kohokoli, ale myslím si, že to je logické,“ uvedl John. Pokud snad Martinů má ještě šanci, bývalý šéf protidrogovky a nynější 1. náměstek ministra Jiří Komorous může balit.

„Pana Komorouse si vážím za činnost v protidrogové politice, ale náměstkem nebude,“ řekl John. Komorous teď na vnitru zodpovídal mimo jiné za tažení proti extremistům, které bylo nebývale úspěšné.

Důležitější ale bude partajní legitimace – podle Johna bude 1. náměstkem člověk z ODS.

e.44 ( 13. července 2010 11:11 )

anelam ( 13. července 2010 10:22 )

Pěkně od zhora až po poslední schodek-každý je nahraditelný ne?Akoráte tomu nevěřím že to bude pravda

jiri.cerni ( 13. července 2010 08:33 )

To je úbohost,když takový trouba který o praci policie nic neví a má řídit policii a hned začne s vyhazováním těch ktaří něco o polici ví. Totéž platí o armádě.Přijde tam trouba který ani na vojně nebyl a chce těm kteří jsou vojáci z povolání něco o vojně vykláda. Já osobně kdybych měl pod takovýma blbcem sloužit,tak bych raděj odešel. To bych nemohl překousnout. Sloužil jsem dost dlouho jako důstojník ale něco takového úbohého jsem nezažil.Rád bych viděl toho opuchlého troubu aby mě něco vykládal o padáku a nebo zbraních. Rád bych jej viděl zda by měl odvahu k seskoku byť na nucené otevírání padáku. Padaly by mu bobky od zadku a nebo by měl plné gatě. Kam to vše spěje ???? Jedině poradce z USA. Jednou již to tady bylo a tak proč to nezopakovat z druhé strany. Vždyť amíci čekají jak se sem dostat a tak to bude jedna z příležitosti. Parkanová zapěje na uvítanou a bude vymalováno.

anelam ( 13. července 2010 06:28 )

logar ( 13. července 2010 06:22 )

máš naprostou pravdu, soudruhu Obzino. Vyhazovat zasloužilé partajníky může pouze barbar

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa