Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sexy poslankyně Radová se vdávala

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jak - 
18. června 2010
19:11

Nová poslankyně za TOP 09 Jana Radová, kterou do poslanecká sněmovny zvolili voliči v letošních volbách se v pátek odpoledne vdávala.

Jak informoval server idnes.cz, tak Radová vstoupila do manželství v plzeňské katedrále svatého Bartoloměje. Jejím manželem se stal MUDr. Jan Kasl, který je chirurgem v místní nemocnici.

Jana Radová se svým manželem dohodla na přijetí příjmení Kaslová. To ale není u ní jediná novinka. Kromě svatby a nového příjmení jí čeká totiž i potomek. Kaslová je těhotná.To na ní bylo poznat i ve svatebních šatech.

Nevěsta měla na sobě klasické sněhobílé šaty pošité krajkou, vzadu prodloužené do dlouhé vlečky. Korzet bez ramínek a nechyběla bohatě řasená sukně. Krk novomanželky zdobil perlový náhrdelník. Ve vlasech měla vpletené bílé květiny a na temeni korunku. Účes doplnil nadýchaný závoj se zlatým lemem. V rukou držela kytici z bílých lilií.

gogo ( 18. června 2010 21:36 )

A co kromě sexy poslanců, by tam nebyl alespoň nějaký jen s rozumem a s odpovědností ? Sexy totiž dovede být i každý králík či šimpanz. Ale v té sněmovně bychom potřebovali proboha rozum ! Nebo nás více bude zajímat které poslankyni vypadlo "náhodou" ňadro, či spadly kalhotky ? Dle výsledků voleb se obávám, že zvítězí varianta b) ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa